22.2.15

Harmaata harmaan keskellä


Leppoisa sunnuntai vietetty. Käyty vähän ulkona testaamassa kurahousuja, vaikka ilmassa onkin pelko uudesta flunssasta ja samalla todettu, että saappaat olisivat äidillekin mainio ratkaisu. Tehty hyvää ruokaa ja herkuteltu vähän. Kierretty uusi kirppis ja bongattu pikkujätkälle kokoa pienemmät kumisaappaat, kun kaapista löytyneet on auttamatta isot. Unohdettu lompakko kotiin ruokakauppareissulla ja kuunneltu kun koko Prisma kaikui pojun jutellessa toisella puolella kauppaa olleen taaperon kanssa.

Oltiin molemmat pojan kanssa pukeuduttu (tai no siis toinen lähinnä puettu) sään mukaisesti harmaaseen. Kaivoin jätkän vaatekaapista viime syksynä kirppikseltä bongatun, vuorellisen sadetakin ja peukut pystyssä sovittelin, josko tuo 80cm takki vielä menisi hetken. Sopihan se, vaikka toisella on pituutta jonkun verran päälle tuon mitan. Ostosreissun ajaksi korvien lämmikkeeksi pääsi Nosh Organicsin kamerakankaasta tehty pipo, joka on mummon käsialaa. Myssyhulluna odotan innolla kevään lämpenemistä, sillä kaapista löytyy monia käyttämättömiä hattuja, kuten Noshin ihana lippapipo, jotka haluaisivat päivänvaloon.

Mies esitti myös tänään huolensa siitä, ettei mun esivalintatehtävät valmistu ajoissa. Itse vaan naurahdin - päässä pyörii monia asioita, mutta stressi ei (vielä) mahdu pääkoppaan. Ennemminkin ajatukset ovat tällä hetkellä siinä kuinka saisin hiustenvärin pastelliksi (oisko vaaleanpunainen mitään...) tai mitähän sitä kohta leipoisi. Kyllä minä ehdin! Tietysti koitan järkätä ja suunnitella hakujuttuja joka päivä, mutta no panic. Ainakin luulen niin.

Suunnittelen myös kovasti ensi viikonloppua, kun mies on sekä la ja su kotona. Josko me tehtäisiin jotain mukavaa, ehkä hieman erilaista ja arjesta poikkeavaa. Tai sitten vaan vedellään päikkäreitä...

8 kommenttia:

 1. what a lovely outfit! and what a cute baby!

  http://modaodaradosti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, pientä muutosta tosin tapahtunut tänään.

   Poista
 3. Looking cute!!!

  http://www.trendin.com/women-dresses_368

  VastaaPoista
 4. Mihin haet opiskelemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm. Lahden muotoiluinstituuttiin opiskelemaan valokuvausta

   Poista