20.2.15

Kampaa tukka, etsi mekko

idkuva

Perjantai, muttei yhtään viikonloppufiilis. Meillä on taas vain yksi päivä lomaa isin kanssa. No, ei kolmea putkeen, joten ensi viikonloppu on sitten täysi. Jätkä yllätti mut tällä viikolla kahdella tulppaanikimpulla - tai no yllätti ja yllätti, meikäläinen on ehkä muutaman kerran kysellyt kukkien perään. Mun ollessa näkötarkastuksessa miehet kävi yhdessä kaupassa ja viimein toive kevätkukista täytettiin.

Tänään tapahtui kummia, sillä vetäisin aamulla mekon niskaan ainaisen legginssit-paita -yhdistelmän tilalle. Mua on viime aikoina alkanut hieman ärsyttämään, että kaapin ollessa täynnä vaatteita päälle päätyvät aina ne perinteiset, stereotypiset kotivaatteet, joissa olo tuntuu monesti räjähtäneeltä pitkin päivää. Gina Tricotin alemekko on vähintään yhtä mukava, mutta olo on silti puettu! Omassa lapsuudessani äitini pukeutui aina kotona rentoon pitkään hameeseen tai mekkoon letkeiden kotihousujen sijaan, koska ei siedä minkäänlaista puristusta. Pitäisiköhän itsekin ottaa tavaksi?

Mä alan nyt suunnittelemaan ohjelmaa huomiselle ja tekemään ruokaa (vai tilaisiko pitsaa ekaa kertaa puoleen vuoteen) pojan vihdoin käytyä päikkäreille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti