17.2.15

Mut tänään on hyvä päivä


Aamu. Heräsin miehen laitettua ulko-oven kiinni klo 5.20 ja niin heräsi poikakin, joka onneksi jatkoi unia. Minä en. Ekana mielessä oli ajatus siitä, etten poistu tänään mihinkään muualle kuin 100 metrin säteelle meidän talosta. Vilkaisu peiliin vahvisti asian - hieman likaiset hiukset pystyssä, väsyneet kasvot, turvonnut naama. Onneksi aamupalana maistuneet perunarieskat nostivat mielialaa jo vähän (ohje täältä, niin hyvää!). Silti olisi tehnyt mieli vetää peitto korville.

Saatiin kuitenkin kutsu Picnic-treffeille keskustaan suht lyhyellä varoitusajalla, joten äkkiä meikit naamaan ja kohta puolin oltiinkin jo bussipysäkillä. Ja hyvä niin, sillä äiti-lapsi -seurassa aika kuluikin rattoisasti ja kotona oltiin satamakävelyn sekä muutaman kauppavisiitin jälkeen vasta vähän ennen kolmea iltapäivällä. Ja se kahvin kanssa vedetty patonki ja valkosuklaabrownie vei kielen mennessään. Kesäkuntoon 2030, eikös...

Parissakin kaupassa käynti oli tällä kertaa turmiollista tai tuottoisaa, miten sen nyt haluaa ajatella. Seppälän outletista mukaan lähti mätsäävät pipot sekä mulle että pojalle (haha ei taideta käyttää näitä samaan aikaan) sekä raitahame jokusella eurolla. Anttilasta nappasin mukaan uuden kynsilakan, sillä meikäläisen vanhat putelit alkavat olla aika kuollutta kamaa. Viimeksi väriä on nähty näissä näpeissä joskus keväällä. Kieltämättä koko lakkaustouhu on viime aikoina tuntunut vain ajan tuhlaukselta.

Kotona postin joukossa odotti Heinin peruja oleva Nissenin lahjakortti, jonka ansiosta eräs silmiä siristävä allekirjoittanut saa toivottavasti vanhoja laseja toimivammat kakkulat päähän. Kyllä, multakin löytyy "toiset silmät", jotka ovat peräisin lukioajoilta sekä erilliset lukulasit. Valitettavasti sankojen valinta ei tuolloin mennyt nappiin, enkä koskaan tottunut pitämään laseja. Tällä kertaa olisi tarkoitus ottaa itseään niskasta kiinni, sillä ei nämä silmien viat ainakaan itsestään parempaan suuntaa mene. Huomenna suuntaankin näöntarkastukseen ja valkkailemaan uusia rillejä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa just hyvältä päivältä! Kiva, että kortti tuli perille ja toivottavasti löydät mieluisat lasit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että kannustimen avulla sain aikaseksi mennä vihdoin näöntarkastukseen, ei meinannut pallo ja viivat kohdata millään! Nyt on coolit mummolasit tulossa. ;)

      Poista