23.2.15

Pysyn hiljaa makuuhuoneessa ja ajattelen että sinä olet kaikki minulle


Tervetuloa kurkkaamaan meidän makkariin. Viikko sitten siivouspäivän ohella tuli napsittua muutamat kuvat kyseisestä huoneesta. Tällä hetkellä sopen meininki on ihan toinen - lattian on vallannut parikin pyykkitelinettä, sängyn alla on luultavasti taas muutama villakoira ja eteisestä on paljaiden varpaiden mukana kulkeutunut valkoiselle matolle kasa hiekoituskiviä. Damn. Huomenna sama siivousrumba alkaa taas alusta.

Meikäläisen tuntevat eivät ylläty värimaailmasta tai sen puutteesta. Mustavalkoisuus, se se on jotain. Pienen huoneen kanssa ei hirveästi kikkailla. Toki nyt kun pinnasänky on reilu kuukausi sitten siirtynyt toiseen päähän kämppää mahtuisi nurkkaan vaikkapa nojatuoli ja järjestystä voisi muutenkin vaihtaa, mutta toistaiseksi ollaan menty näin. Kuvista jää uupumaan pieni valkoinen matonpätkä, joka lojuu ekasta kuvasta katsoen oikealla seinän mittaisen kaappirivistön edessä.

Huoneen sisustus on ollut pienen budjetin hommaa. Luhdan sängynpeitto on veljen perheeltä halvalla ostettu, torkkupeitto kympillä alesta, Malm-lipasto mun lapsuudenkodin huoneesta mukaan napattu, musta tuoli kierrätyskeskuksesta, Vallilan tyynynpäällinen äidiltä saatu lahja vuosien takaa ja matot saman maman käsialaa. Verhot olen sentään ostanut ihan normihinnalla itse, samoin seinää koristavat valot. Seinät ammottavat edelleen muuton jäljiltä tyhjyyttään. Mitähän niihin keksisi?

1 kommentti:

  1. Meillä sisustus vielä vaiheessa. Katselin tuota kuvassa oleva pyöreää mattoa. On mukavan oloinen. :)

    VastaaPoista