12.2.15

Ruokaa suussa


Eilen tuli vietettyä jonkun verran aikaa keittiössä. Perus ruuan ja mansikkakiisselin ohella uunissa kärysivät karjalanpiirakat ja pakastimessa tekeytyi mantelimaitoinen mansikkasorbetti...asia. Tässä kämpässä ei ole nähty aikoihin päivää, jolloin ei kokattaisi tai leivottaisi, tosin loppuviikosta voi tulla sellainen kun ei hirveästi kotona oleilla.

Karjalanpiirakat valmistuivat Kinuskikissan ohjeella toista kertaa elämässäni. Ulkomuoto on mikä on, mutta pääasiahan on maku. Sorbettijätskihässäkän kohdalla tilanne oli taas toisinpäin - väri oli suloinen ja ulkoasu houkutteleva, mutta jotain jäi uupumaan. Viskasin vaan mielivaltaisesti mansikoita ja mantelimaitoa blenderiin sekä ripauksen vaniljasokeria sekaan toivoen parasta. Mun päivällä vetämä mantelimaito-banaani -pirtelö sen sijaan maistui todella mainiolle!

3 kommenttia:

 1. Looks delicious!!!

  http://www.trendin.com/online-shopping-formal-shirts_363

  VastaaPoista
 2. Namnamnam :) Kunnon pullantuoksuinen kotiäiti ja varmaan villen unelma täyttyi ;D Niin herkkulisen näköistä.. Mistä saa mantelimaitoa? Mäki tahon :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha taitaa Ville pitää aika itsestäänselvyytenä leivontaa jo :D Löytyy melkein joka kaupasta, yleensä ihan hyllyssä eikä kylmässä. Tosin meiän lähi S-marketissa ei ollut kun tota makeuttamatonta, makea ois sopinu paremmin tohon jääasiaan.

   Poista