21.2.15

Taivaanrannan maalarit

idkuva

Olen ollut viime aikoina saamaton. Erityisesti saamaton äiti. Väsyttää, väsyttää ja väsyttää. Pojan herättäessä aamulla ensimmäinen ajatus on iso "EIII". Antakaa mun vetää peitto korviin. Ei väliä vaikka takana olisi yhdeksänkin tuntia unta. Pitäisi kai syödä vieläkin paremmin, ulkoilla enemmän, pysyä liikkeessä... Askel kerrallaan kohti energisempää minää. Yeah right... 

Yhtenä niin ikään saamattomana päivänä päädyin kaivamaan sormivärit esiin. 20 sekuntia maalien testausta takana ja pikkujätkän suu oli violetti. Myrkyttömiä tai ei, päädyin vaihtamaan tämän värit soseeseen. Kauan toinen ehtikin taiteilla musta mallia katsoen ennen kuin sormi eksyi suuhun ja totuus laadusta paljastui. Lopputuloksen näet ekasta kuvasta. Josko antaisin tälle huomenna kynän käteen ylimääräisen välipalan sijaan.

En ole koskaan ollut lahjakas maalaamaan tai piirtämään. Koulun kuvistunnit olivat täynnä ahdistusta, kun tyypit eivät olleet näköisiä. Kyllähän sitä omaksi iloksi taiteilee vaikka mitä kun kukaan ei ole arvostelemassa. Mahdollisissa tulevissa pääsykokeissa pitäisi pensselin tai kynän pysyä edes jollain tavalla käsissä, joten tekee hyvää kaivaa edes ne sormivärit esiin ja vähän läiskiä jälkiä paperille. Enemmänkin pitäisi yrittää saada aikaiseksi.

Kiinnostaako muiden taaperoita maalaushommat tai piirtäminen? Minkä ikäiselle olette antaneet kynän käteen?

2 kommenttia:

  1. Meillä poika alkoi piirtämään siinä vuoden iässä. Kynäotekin oli ihan oikea heti ! :) Eikun piirtämään !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä huomenna kokeilla innostuisiko tuo pieni saadessaan kynän käteen. :)

      Poista