2.2.15

Tässä minä olen


Uudet tuulet puhaltaa. Näin äitinä vauvavuoden jäätyä taakse vaati bloggauskuviotkin uudistusta. Entinen väkerrys (Kaunisteltua) oli alun perin mammablogi, joka pikku hiljaa mukautui lifestyle-genren alle. Tiiättekö, jossain vaiheessa ei enää tehnytkään mieli pitää esillä avautumisia, vauvakuvia ja yösyötöistä väsyneitä silmiä. Kun hullu vuosi suurine mullistuksineen on takana, on aika kypsä pienelle muutokselle. Täst edes saa olla pinnallinen, ei tarvitse pohtia tai paljastaa kaikkea turhaan.

KUVASTIN tulee olemaan entisen mammabloggaajan lifestylepläjäys. Allekirjoittanut rakastaa perheensä lisäksi vaatteita (niin omia kuin lasten), ruokajuttuja ja ennen kaikkea valokuvausta. Blogiin olisi tarkoitus mahduttaa muun muassa vaatehankintoja niin itselle kuin 1v pojalle, päivän asuja molemmilta, leipomuksia, sisustusta sekä arkisia kuvakoosteita - kaikkea sopivan rennolla meiningillä. Älkää siis vanhat seuraajat huoliko, kyllä se pikkujätkä täälläkin vilahtelee!

Uusille tuttavuuksille voisin paljastaa muutamia asioita itsestäni... Ikää on kertynyt peräti 22 vuotta. Siviilisääty: kihloissa. Äiti-ihminen. Lahtelaistunut elämän varrella. Heittäytyjä, joka innostuu asioista ja unohtaa ne melkein samalla kertaa. Kärsimätön tyyppi. Hullaantunut kirpputoreihin. Pullantuoksuinen kotirouva. Lyhythiuksinen punapää. Toistaiseksi ammatiton ihmisrahjus, joka haluaa olla jotain mitä ei toistaiseksi ole. Matkakokoa mukavuussyistä mitä pituuteen tulee. Nainen, joka kuuntelee salaa Nickelbackia ja sanoo vihaavansa ks. bändiä.

Lisää opitte myöhemmin. Joskus tekee hyvää aloittaa ihan puhtaaltaa pöydältä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti