10.2.15

Uusia vanhoja kuvioita

idkuva

Tässä olisi todellinen kirppisasu eiliseltä. Niin takki, farkut kuin huivikin on käytettynä löydetty. Pipo Onlyn alesta, collegepaita taas Carlingsista niin ikään halvennetulla hinnalla.

Vaikka musta on pitkästä aikaa (hehe pitkästä aikaa juu) kehkeytynyt todellinen vaatehamsteri, en viitsi maksaa kuteista kovinkaan paljon. Se tuntuu ihan turhalle, sillä ei kestä kauaakaan kun kyllästyn. Toki kaapista löytyy muutamia lemppareita, jotka palvelevat ties kuinka monetta vuotta (esim. yksi Mangon mekko, joka on ostettu yläasteella) mutta myönnetään, että laadun sijaan panostan määrään.

Oma tyylini elää tällä hetkellä eräänlaista murroskautta. Pukeutuminen on alkanut taas pienen tauon jälkeen kiinnostaa uudella (tai siis vanhalla) tavalla ja tuntuu järkyttävältä katsoa esimerkiksi viime alkuvuoden kuvia. Kaikkeen ei jaksa panostaa kerralla ja sillon arjen pyöritys oli prioriteetti numero yksi. Voi tosin olla, ettei tätä laittautumisen määrän kasvua huomaa kukaan muu kuin minä itse mikä on ihan fine.

Kevätaurinko ja lämpenevä sää antaa lisävirtaa myös pukeutumiselle, mutta mitäs sitten kun en voi enää iskeä pipoa päähän poistuessani neljän seinän sisältä? Apua! Kai se on pakko pitää hiusten malli jatkuvasti kunnossa sekä voittaa laiskuus ja näyttää suoristusrautaa tököttipurkkien ohella kuontalolle. Onneksi (ja harmiksi) kesään on vielä hetki aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti