27.2.15

Vähän pinkkiä ja violettia


Väripääkomppaniasta hei. Oltiin varmaan aikamoisen pirtsakka näky Sinin kanssa eilen pinkkine ja violetteine hiuksinemme keskustassa pyöriessämme. Vanhojen kavereiden, jotka on tuntenut ala-asteelta lähtien, näkeminen on aina yhtä nostalgista - jollain kierolla tavalla kaipaa niitä entisiä aikoja, kun istuttiin koulun käytävillä syömässä myslipatukoita ennen tunteja, hengailtiin kaverin lapsuudenkodin lattialla syömässä pizzaleipää tai maattiin toisen kaverin sängyllä karkkipussin kanssa tuijottamassa Sixteen & Pregnantia. Sniif, tulipa ikävä. Nämä muutamat tietyt ihmiset on vaikuttaneet muhun enemmän kuin uskoisikaan. Niin paljon, että näin jälkikäteen harmittaa suunnattomasti, että tietyt elämäntilanteet ovat ajaneet meitä erilleen.

Jossain vaiheessa vierailuja iskee myös aina epäusko poikaa katsoessa. Missä välissä ehdin olla raskaana ja saada lapsen maailmaan? On se aika vaan hassu juttu. (Btw kaverit, meille saa tulla! Leivon vaikka kotiäitimäisesti pullaa. Ehkä mä haen sinne Turkuun opiskelemaan teidän muutamien tykö. Mitähän toi isompi jätkä siihen sanoisi...)

Kaverin eilinen look liian pienine Marimekko-paitoineen on puhtaasti meikäläisen stailaama esivalintatehtäviä varten (lupaan lopettaa niistä jauhamisen hetkeksi). Pikkujätkän paita edusti sattumalta samaa sarjaa ja olisi kai pitänyt itsellekin vetästä kirppisraidat päälle ja hypätä kuvaan mukaan. Haha. Päivä kului nopeasti, sipsipussi tyhjeni, kuulumiset vaihtuivat ja kamerakin joutui töihin. Vikassa kuvassa muuten meikäläisen uudet saappaat, jotka tuli testattua lumisohjossa ja hyvin toimii!

Huomenna kutsuu Helsinki kun vietellään perheviikonloppua. Nauttikaahan tekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti