13.3.15

Älä ota sitä vakavasti - nimittäin hiuksia


Inhoan sanontaa siitä, että hiukset ovat naisen kruunu. Ei, ei ja ei! Hiukset ovat uudistuva luonnonvara, jota ei tule ottaa liian vakavasti. Niitä voi värjätä ja leikata fiiliksen mukaan, huonona hetkenä piilottaa pipon sisään ja toivoa, että seuraavana päivänä kaikki on toisin.

Leikkautin ensimmäisen kerran kutrit lyhyiksi kuudennella luokalla. Yläasteen ajan malli piteni hiljalleen ja lukion tokalla vanhoissa puolinutturan teko onnistui leikiten. Tanssien jälkeen keväällä iski kuitenkin halu saada blondit hiukset ja samalla tuli pätkäistyä käsittelyissä kuivuneet latvat veks. Ja niin musta tuli poikatukka. Tai lesbotukka, kuten joku on todennut. Huoh. Viime keväänä pituus riitti toiselta puolelta peittämään jo korvan, mutta suht paksussa hiuksessa kampaus vaati sen verran muotoilua, ettei meikäläisen hermot kestäneet jatkuvaa laittoa.

Muutaman totaalisesti pieleen menneen hiustenleikkuun jälkeen olen iloinen, että multa löytyy oma luottokampaaja lähipiiristä, nimittäin armas veljentyttöni Viivi. Harmikseni liike, jossa tämä vaikuttaa sijaitsee Kouvolassa. Silti on hienoa päästä sellaisen tyypin tuoliin, jolle voi vaan todeta, ettei 9mm ole liian lyhyt sivusiilin mitta ja tee päästä helppo eli yleensä mahdollisimman lyhyt ja kevyt olematta täysi kalju.

Nyt mulla ei kuitenkaan ollut mahdollisuutta liikkua Kouvolaan tai halua pistää rahoja hiustenleikkuuseen, joten kevättukan päivitys jäi omiin käsiin. Mutta hei, mun pää on vaaleanpunaisen kirjava, joten tätä ei todellakaan tarvitse ottaa liian vakavasti! Siispä laitoin vaan (kaljulle) isälleni viestin, että tuopas leikkuri lainaan niin meikäläinen vähän keventää hiuksia. Ja sinne ne hankalat sivutupsut lähti molemmilta puolilta. Aikaa kului 10 minuuttia ja rahaa meni nolla euroa. Voi olla, että takaosa kevenee kanssa hieman...

2 kommenttia:

  1. Höh mä koitin kommentoida äsken, mutta se katosi! Sitä vaan, että voi vitsit näyttää kivalta! :)) Mulla ei ikinä riittäis rohkeus pätkäsemään, oon aivan liian kaavoihin kangistunut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noilla kommenteilla on kuulemma ollut viime aikoina tapana hävitä :( Ja kiitti, kyllähän sitä kävi mielessä et mitä tästä tulee, mutta aina ne kasvaa takaisin vähän turhankin nopeasti ;)

      Poista