12.3.15

Elämänkevät


Kevätkausi avataan virallisesti tänään. Kaivoin kaapista nahkatakin, kuten ainakin viitenä edellisenäkin keväänä. Pakko todeta, että jo viime syksynä vanha rotsi alkoi kyllästyttämään, mutta koska se on ihan käyttökelpoinen, päätyy se tuskin kirppiskuormaankaan. Ja mitä mä sitten laittaisin päälle jos tuota ei olisi? Kaikesta huolimatta tulihan siitä kevätfiilis, kun koikkelehti partsilla monia hetkiä nähnyt nahkatakki päällä. Vielä menee kiinni...

Tänään jalkaan päätyvät tennarit niin pojalle kuin itsellekin. Puistoillessa noilla ei vielä tarkene kumpikaan, mutta kauppareissulla päästään testaamaan miltä kevyemmissä kengissä tuntuu liikkua talven jäljiltä. Itsellä tennarikokoelmasta tuli kaivettua esiin jo takin ohella monia kesiä nähneet warpit, poju sen sijaan pääsee testaamaan ihka uusia adidaksia, jotka joku osti ex tempore viime viikolla. Ei kyllä kaduta, onhan noi päheet sekä ainakin tekstien mukaan hyvät jalassa.

Me lähtään kohta mummon ja papan kanssa vähän syömään ja iltapäivään kuuluu varmaan reilusti ulkoilua ja ajelua meikäläisen porukoiden kanssa. Aurinkoista päivää kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti