20.3.15

Jonkun vanha on toisen onni

idkuva

Vaatekaappini alkaa pikku hiljaa olla mun näköinen. Mitään ei tarvitse säästää ja pitää hyllyllä tilaa viemässä sen varjolla, että kuteita olisi niin vähän, vaan kaiken epämieluisan voi pistää kiertoon. Silmää miellyttäviä, juuri mulle sopivia ja mun oloisia vaatteita löytyy riittävästi. Ja mistäs suurin osa näistä kuteista onkaan? No kirppikseltä tietysti.

Tällä viikolla tuli kavereiden ehdotusten pohjalta pistäydyttyä kirpputorilla peräti kahdesti. Taas. Just. Kaikkien löytöjen vastapainoksi täytyy kertoa, että vanhoja riepuja on jälleen lähdössä pois tieltä, joten balanssi säilyy. Kaikkiin yllä oleviin upposi rahaa noin 35 euroa, eli luultavasti vähemmän kuin mitä esimerkiksi takki tai mekko olisi yksinään uutena maksanut. Silti kysyn itseltäni oltaisiinko pärjätty ilman näitä? Jep, mutta onhan nuo nyt hemmetin hyviä löytöjä taas vaihteeksi.

No, mitä kirppikseltä siis tarttuikaan mukaan? Pojun vaatekokoelma täydentyi ihanan pehmeillä velour-housuilla, neuleella sekä softshell-takilla. Katselin jätkälle aiemmin punaista välikausihaalaria, mutta päädyin kuitenkin vähän neutraalimpaan väriin, mutta saatiinpas pieni piristysruiske meidän pojan kevääseen.

Itselleni tuli napattua lyhythihainen Marimekon raitapaita, Monkin mekko joka pääsikin tänään jo päälle, H&M:n hopeinen neule, Selected Femmen hapsuliivi (tämä topin päälle ja farkkushortsit jalkaan! Kesäkelejä odotellessa...), kuviollinen huivi sekä Onlyn ja H&M:n topit. Aika kivoja.

Nyt meikäläinen kömpii väsyneenä petiin keräämään voimia viikonloppua varten. Toivottavasti huominen herätys ei ole klo 5.40 kuten tänään ja eilen. Huh. Poika, mistä olet perinyt tuon aamuvirkkuuden?

Palataan!

4 kommenttia:

 1. fantastic clothes...love the sporty chic!

  http://modaodaradosti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. ja sitten jos joskus oot heittämättä tuon neuleliivin pois niin muista mut, mä himoitsen sitä jo nyt. siis tuo valkoinen <3 jookos ;)

  VastaaPoista
 3. ja sitten jos joskus oot heittämättä tuon neuleliivin pois niin muista mut, mä himoitsen sitä jo nyt. siis tuo valkoinen <3 jookos ;)

  VastaaPoista