19.3.15

Kaveri special

idkuva

Kuvia alkuviikolta. Saatiin ihanat Eve ja Aada meille kylään pariksi päiväksi. Meidän isi painoi töitä ja vietti yöt Helsingissä, joten oli mahtavaa saada seuraa, etenkään kun ei olla nähty kunnolla kun viimeksi Kouvolassa joskus viime kesänä. Parit kerrat ollaan törmätty molempien muuttojen jälkeen - kerran Aadan synttäreillä ja toisen kerran Lahdessa.

Päivät menivät tosi nopeaan muun muassa kuulumisia vaihdellen, kaupungilla käyden, herkutellen, kuvaillen ja kirppistä kiertäen. Myös Even blogin ulkoasu koki pienen muutoksen vierailun aikana ja mulla oli sormeni pelissä etenkin bannerin osalta. Mua pelotti etukäteen, että meidän jätkä jyrää pikkuneidin, mutta poju oli oikea herrasmies. Jami ja Aada leikkivät ihanasti yhdessä, ihan niin kuin pienempinäkin. Ekan kerranhan nämä ovat nähneet toisensa alle parikuisina. Tuntui hassulta muistella ensikohtaamista.

Moni asia on muuttunut sen reilun vuoden aikana, mitä ollaan Even kanssa tunnettu ja kieltämättä yhteydenpito on ajan saatossa vähentynyt. Tälläinen useamman päivän mittainen näkeminen oli mahtavaa, kun etäisyys meidän välillä on vaihtunut siitä reilusta viidestä kilsasta useiksi sadoiksi.

En ole lässyttäjätyyppiä (enhän), mutta pakko se on todeta miten hienoa onkaan, kun on tälläisiä ihmisiä elämässä - ihmisiä, jotka ovat monella tapaa niin erilaisia, mutta jotka silti tajuavat, luottavat, kuuntelevat, avautuvat ja tukevat. Eve oli läsnä, kun olin viikot kahdestaan pienen vauvan kanssa ja toivottavasti mäkin olen omalta osaltani ollut paikalla sillon kun on tarvittu. Ja toivottavasti olen jatkossakin.

Meille saa tulla uudestaankin käymään!

2 kommenttia:

  1. puspus, oot ihana <3 ihanaa oli nähdä<3 sit seuraavaksi tännenäin :) <3 ikävä jo nyt :OOO !

    VastaaPoista