23.3.15

Kuvastimeni Photography


Ei auta kuin vain yrittää ja yrittää ja yrittää. Se oli Samuli Putroa se. Ja kuvaa hyvin mun fiilistäni tällä hetkellä. Tiedättekö, mä olen sinkoilija, josta on kiva kokeilla kaikkea uutta. Joskus innostus laantuu hetkessä, toisinaan se kestää pidempään. Eikä se haittaa, sillä aina kaiken sähläyksenkin jälkeen on kokemuksia rikkaampi.

Kuten blogistakin varmasti näkee ja voi lukea, on valokuvaus ihan helkkarin iso osa meidän arkea. Tosiaan olen kyseistä taiteenlajia opiskellut vuoden ja toivottavasti opiskelen enemmänkin tulevaisuudessa. Usko omiin taitoihini on vähän kaksijakoista. Siinä missä ennen kamera teki kuvaajan on nykyaikana päinvastoin - melkein kellä tahansa on mahdollisuus hankkia vaikkapa ammattitason vehje ja kasa linssejä. Se ei kuitenkaan tee kenestäkään valokuvaajaa. Kilpailu on kovaa ja yrittäjiä esimerkiksi alan kouluihin on paljon.

Yrittänyttä ei laiteta on sanonta, jota monesti pyrin toteuttamaan arjessa. Toinen sanonta on harjoitus tekee mestarin. Ei siis auta kuin kokeilla mihin siivet kantaa ja ottaa kamera kauniiseen käteen, sillä tekemällä oppii. Kuinka monta kliseistä sanontaa pystyykään tunkemaan yhteen kappaleeseen... Näköjään aika monta.

Siispä, klikatkaahan itsenne TÄNNE. Kuvastimeni Photography kaipaa itselleen seuraajia, kritiikin antajia, kommentoijia, kannustajia ja mahdollisesti asiakkaita. Yksi pieni kamera kaipaa itselleen toimintaa ja yksi vähän isompi (toistaiseksi) harrastelijavalokuvaaja itselleen kehittäviä projekteja, uusia kontakteja sekä mielenkiintoisia haasteita.

Kuvastimeni Photography Facebookissa 

2 kommenttia: