10.3.15

Mainio paketti


Mut tunnetaan siitä, etten koskaan muista hakea paketteja ennen kuin viimeisen pakon edessä, jos silloinkaan. Viimeksi Noshin tilaus ehti lähteä takaisin lähettäjälle ennen kuin meikäläinen sai aikaiseksi suunnata kohti Matkahuollon pistettä. Oho ja hups. Puolustuksekseni voin todeta, että kyseinen toimipiste on ihan väärällä suunnalla meiltä ja vielä turhan kaukana... Kuulostaako tekosyylle? Tää on näitä outoja juttuja, joissa mun saamattomuus vaan pääsee kukkaansa.

Anyway. tänään kun kännykkään ilmestyi tekstari, että Mainion tilaus olisi noudettavissa en lykännyt hommaa kovinkaan kauas, vaan jo sovittuihin ulkoilutreffeihin yhdistettiin myös käynti postissa. Paketista paljastui lyhythihainen Sumu-collegehaalari lämpimämpiä kelejä silmällä pitäen sekä alennuksella löytyneet Tihku-housut. Kumpainenkin vaatekappale on kokoa 86/92.

Oon super tyytyväinen näihin molempiin. Housujen väri poikkeaa pojan kaapista jo löytyvistä sävyistä, mutta vaihtelu virkistää. Silti tuo harmaa jumpsuit taitaa nousta äidin lemppariksi.

4 kommenttia:

 1. Mä mietin kanssa ton haalarin tilaamista, kun siihen eilen illalla Mainion nettikaupassa törmäsin. Se näyttää aivan superihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Tykkään ite tosta lyhyet hihat ja pitkät lahkeet -yhdistelmästä. :)

   Poista
 2. Oi, aivan ihania! Tuota haalaria katsoin itsekin, näyttää niin söpöltä. Mainion vaatteita meillä on muutamia, tykkään kyseisestä merkistä todella paljon. Täytyy kyllä tehdä vielä tilaus tästä uudesta mallistosta!

  Lastenhuoneenkapina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut viimeksi Mainiota pojun ollessa muutaman kuukauden. :) Jumpsuitteja oon katsellut paljon, mutta aina jostain syystä jäänyt tilaamatta.

   Poista