25.3.15

Meikittä

idkuva

Huomenta ihmiset. Tai päivää, me ollaan herätty jo kuudelta. Yöllä valvottiin kolme tuntia pojan kanssa kiitos flunssan. En ollut ehtinyt kuin juuri nukahtaa, kun toinen jo heräsi. Yöunta kertyi itselleni 3,5 tuntia - ihmeen skarppi olo siihen verrattuna!

Taikaliemeen pudonneita ihmelapsia -blogin kirjoittaja julkaisi Suvi Pitkäsen "meikittömistä" otoksista inspiroituneena itsestään kuvia ilman maskia ja haastoi muut mukaan. Mikäs siinä. Viime yön jälkeen meikkaaminen onkin yksi viimeisistä asioista mielessäni. Kahvi sen sijaan on listalla suhteellisen ylhäällä, ellei ihan kärjessä.

Siinä olisi siis meikäläinen ihan ilman mitään ylimääräistä. Kieltämättä ylivalotus piristää olemusta kummasti, mutta ihan tarpeeksi nuo näpyt erottuvat. Haha. Silmänaluset ovat turvoksissa ja kulmakarvat ihan miten sattuu, mutta se on ihan ok, vaikka joskus oma naama ketuttaakin kunnolla.

Flunssasta huolimatta puen kohta pikkujätkän lämpimästi pienelle rataslenkille, sillä koko viikko tähän asti on mennyt sisätiloissa. Jospa raitis ilma ja "pakkolepo" rattaissa väsyttäisi toista. Selkänojan pystyasentokaan ei varmaan ole yhtään hullumpi juttu tässä tilanteessa. Hassua, että toinen jaksaa huonosta yöstä huolimatta touhuta ihan samalla tavalla kuin aina muulloinkin ja hyvähän se vaan on. Äitiä sen sijaan vähän ramaisee.

Olisi kiva nähdä myös muiden meikittömiä kuvia! Toivottavasti teidän päivä menee vähän pirteämmissä merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti