15.3.15

Tänään on sunnuntai

idkuva

Easy like sunday morning. Ja päivä. Ja ilta. Hyvä fiilis. Tää on ollut paras sunnuntai aikoihin. Ollaan oltu kotosalla pientä Robinhood-reissua lukuun ottamatta. Aurinko aiheutti mulle pakonomaisen tarpeen saada parvekkeelle pari narsissia ja mukaan lähti myös uusi patakinnas ja -lappu sekä istuinpehmusteet ulkotuoleihin, kumpainenkin poistotuotteista alehintaan. Pikkujätkä sai viimein aurinkolasit, sillä viime kesäiset ovat auttamatta pienet ja myytykin jo eteenpäin. Uudet ovat makeat keltaiset coolilla Niiskuneidillä. Siniset Muumipeikot olivat ihan tylsät. Nää mätsää niin välikausitakkiin kuin puistoiluun tarkoitettuun haalariinkin.

Aamupäivällä käytin (turhankin) paljon aikaa bageleiden tekoon Kinuskikissan ohjeella. Valitettavasti mitkään hifisiemenet eivät kuulu meidän kaappien perusaineistoon, joten täytetyt systeemit näyttivät lähinnä rinkeleiltä. Mutta hyvää oli silti! Ja kivaa vaihtelua. Väliin pääsi kana-kermaviilisekoitusta mausteineen, juustoa sekä kurkkua ja paprikaa - sitä mitä kaapista sattui löytymään.

Kaiken muun ohella ollaan ehditty ulkoillakin hieman ja meikäläisen vaatekaappikin on nyt siivottu ja pölytön. Suht touhukkaan päivän jälkeen on mukava kömpiä omaan sänkyyn nukkumaan. Pari seuraavaa yötä meneekin vuodesohvalla, kun huomenna isi lähtee tekemään kunnon työputken ja me saadaan pikkujätkän kanssa vieraita muutamaksi päiväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti