28.3.15

Tyytyväisyys on vaikea laji - Meidän viikon parhaat


Flunssan lisäksi meidän viikkoon on mahtunut kaikenlaista mukavaa:

1. Uudet äitini tekemät eteisen matot päätyivät lattialle. Tykkään. Mustavalkoraita miellyttää aina (toistaiseksi) silmää ja voittaa edelliset harmaat matot ihan kuus-nolla.

2. Herkkulakon lievennystä kuivatuilla hedelmillä pojun päikkärien aikana. Lakko meni kuitenkin ihan metsään seuraavana päivänä...

3. ...kun äitini saapui kylään ja löydettiin lähikaupasta suukkorasia. Nuo ei edes olleet lähellekään niin hyviä miltä näytti! Tällä viikolla on myös leivottu pullaa ja tänään olen vedellyt tuhottomasti suklaakeksejä kun pienessä flunssassa mikään muu ei tunnu maistuvan. Pah, typerä lakko hiiteen!

4. Yhtenä päivänä tuli hieman kuvattua flunssaista pikkumiestä, kun sai tämän hetkeksi istumaan aloilleen.

5. Jatkuva pyykkisirkus ottaa aika ajoin päähän, mutta erään koneellisen kuivumaan ripustaminen oli ihan hauskaa puuhaa, kun lopputulos miellytti visuaalisesti silmää. Haha. Raidat rivissä.

6. Tämä aamu alkoi pojan toimesta taas jo puoli kuusi ja pikkumiehen käytyä torkuille kaivoin maalit ja pensselit esiin. Joo, mä en oikein handlaa tätä touhua, mutta kieltämättä stressi lähtee kun saa rauhoittua hetken ilman häiriötekijöitä.

7. Meikäläisen vaatekaappi laajeni tälläkin viikolla muutamalla kirppis-Marimekolla. Kannoin kotiin kassillisen vaatetta hintaan 27,90! Mukana oli näiden lisäksi pojalle takki ensi talveksi, t-paita, sininen Marimekon pallopaita sekä Benettonin musta pitkähihainen.

8. Mummo toi lisäksi mukanaan uuden, itse tekemänsä paidan. Että noi kirahvit onkin söpöjä!

2 kommenttia: