31.3.15

Uusia kuvioita kotiin


Aleshoppailija pääsi vauhtiin yksinäisellä Anttila-reissulla, kun kukaan ei ollut hillitsemässä ja toteamassa, ettei meille tarvita enää yksiäkään verhoja. Pojan huoneen keltaiset retaleet ovat alkuihastuksen haihduttua kuitenkin jo pidemmän aikaa tökkineet - väri on ihana, mutta kangas epäsiistin oloista ja muun muassa todella vaikeasti silitettävää. Siispä kun kauppareissulla vastaan tuli jo mun aiemmin bongaamat Kettu Repolaiset  7 eurolla per verho, en voinut jättää tilaisuutta käyttämättä ja niin pikkujätkän soppi sai uutta ilmettä.

Toinen tekstiiliuutuus meillä on äitini ompelemat tyynyt, jotka kotiutuivat tänään. Kangas on ihanaa vanhaa Marimekkoa. Maija Isolan suunnittelema Koralli sopii meidän muuhun sisustukseen kuin nenä päähän. Olen totaalisen rakastunut tuohon kuosiin.

Uusia kuvioita edustaa myös meidän pojan tutittomuus. Mokomat vauvajutut on hyvästelty totaalisesti nyt 1v3kk ikäisenä. Kyseinen kapistus ei ole ollut pojalle missään vaiheessa erityisen tärkeä, mutta kuitenkin käytössä arjen helpottamisessa. Päivisin unia lukuun ottamatta jätkä ei ole syönyt tuttia oikeastaan koskaan, mutta päikkäreillä omassa sängyssä ja öisin sitä on tarvittu. Vieroitus on mennyt tähän asti vaihtelevasti, mutta onneksemme suht helposti. Päikkärit ja yöt ovat sujuneet hyvin, mutta iltaisin unille rauhoittuminen vaatii hieman enemmän aikaa ja vanhemman seuraa, vaikka jokusen kuukauden nukahtaminen onkin tapahtunut yksin. Katastrofilta on kuitenkin vältytty, eikä kertaakaan ole tullut mieleen käydä nappaamassa tuttia hyllystä, vaikka kitinää onkin kuulunut tavallista enemmän. Aika lailla onnistunut fiilis.

2 kommenttia:

  1. Ihanat ovat nuo verhot kylläjuu :) Ja aivan superkauniit tyynyt :)
    Onnea tutittomuudesta!

    VastaaPoista