5.3.15

VELLAMI - käsitöitä ja ompeluksia


Miltä yllä olevat lastenvaatteet ja neuletyöt näyttävät silmääsi? Kiinnostaisiko tietää mistä näitä löytää ja mihin hintaan? Siinä tapauksessa klikkaahan itsesi TÄNNE.

Yllä olevat vaatteet (sekä matto niiden alla) ovat äitini käsialaa. Ja kaikki ovat myynnissä. Paitsi se matto. Pojan huone jäisi muuten turhan tyhjäksi. Keksittiin viime vuoden puolella pistää pystyyn pieni yritelmä lähinnä neuletöiden välittämiseksi. Viime aikoina homma on ollut muiden kiireiden takia jäissä, mutta tänään äitini kiikutti mulle kassillisen ompelemiaan vaatteita kuvattavaksi ja myyntiin. Tarjolla on muutamat 62cm housut, parit neulotut asusteet sekä useampia vaatekappaleita koossa 86/92cm. Hiljaa hyvä tulee.

Toistaiseksi puoli huolimattomasti Vellamiksi nimeämämme projekti pyrkii eteenpäin Facebookin ihmeellisessä maailmassa ja suljetussa ryhmässä, jonne pääset tästä. Juttu on lähinnä hauska kokeilu ja ajankuluksi väsätty, mutta kieltämättä olisi kutkuttavaa nähdä tästä kehittyvän jotain hiukkasen suurempaa.

Joten KLIK TÄNNE!

Mulla oli myös kasa kuvia tästä päivästä odottamassa julkiseksi pääsyä, mutta palataan niihin huomenissa, sillä isompi jätkä kotiutui vihdoin töistä 12h jälkeen...

4 kommenttia:

  1. Voi vitsit, siis ihania ovat!! Pakko käydä kurkkaamassa sivut, aihe kun on hyvin ajankohtainen tällä hetkellä :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään! Ja tuo matto - ihana :)

    VastaaPoista