6.3.15

Vuoroin vieraissa


Kaksi päivää vieraita. Ensin mummo ja tänään terveisiä Turusta toi mun ja miehen entinen yhteinen opiskelukaveri A. Mahtavaa saada seuraa pojun lisäksi. Eilen aurinko näyttäytyi aamusta hieman ja lenkkeiltiin tunnin verran ennen kuin mentiin mummoa vastaan asemalle. Tämän kanssa kierreltiin vähän kauppoja (en ostanut mitään) ja käytiin kahvilla. Kotiuduttuamme aika kului lähinnä rupatellessa, leikkiessä ja jossain välissä tuli väsättyä nopeasti omenapiirakkaa.

Tälle päivälle suunnitelmia oli tasan nolla. Ennen kahdeksaa Whatsapp päästi kuitenkin pienen piippauksen ja muutaman tunnin päästä oltiinkin jo suuntaamassa keskustaan moikkaamaan kaveria, joka nykyään vaikuttaa Turun Taideakatemian valokuvauslinjalla (kateus). Tämä päivä teki mulle niin hyvää, sillä vaihteeksi sai jauhaa sellaisista itseään kiinnostavista asioista, joita ei monen muun kaverin kanssa voi puhua. Amarillon ruoka oli myös kiva lisä päivään, samoin taidenäyttelyvisiitti. Ja pääsinpäs näyttämään esivalintatehtävien raakileita uudelle silmäparille.

Oli myös ihan superia kokata kotona ilman pientä apinaa kiipeilemässä jalkaa pitkin tai rääkymässä kun sipulikäsinen äiti ei pysty ottamaan syliin (jep, sellaista se on jatkuvasti, en liioittele). Pikkujätkä oli niin kaveria A:n kanssa, kiipesi itse vieraahkoon syliin vaikkei ole nähnyt tyyppiä kuin muutaman kerran elämässään ja leikki ihan innoissaan. Monelle lapselle tälläinen käytös olisi kaiketi ihan normaalia, mutta meidän pieni mies on todella kova vierastamaan, joten on sydäntä lämmittävää nähdä tämän olevan niin täpinöissään ja rentona.

Vierailut ei lopu tähän, sillä huomenna me lähdetään vuorostamme jälleen Helsingin suuntaan. Taas se viikonloppu on täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti