2.4.15

2hand menovinkit


Pääsiäisvapaiden kunniaksi ajattelin vinkata teille parit kirppistelyyn liittyvät menovinkit tulevan viikonlopun varalle mikäli ette ole tapahtumista aiemmin kuulleet. Meidän porukka koittaa vierailla molemmissa, toisessa tiskin takana avustamassa ja toisessa ihan kiertelyperiaatteella ja ostomielellä. 

Lahden Antiikki- ja Keräilymessut 4.-5.4.
Jokimaan ravikeskuksesta löytyy yli 50 osastolta antiikkia, designia, retroa ja vintagea. Tarkkaa kuvaa siitä mitä kaikkea halliin mahtuu ei mulla näin ensikertalaisena ole, mutta malttamattomana odotan mitä tuleman pitää. Mukana on muun muassa Romua & Romantiikkaa, jonka osastolla saan itsekin olla avittamassa lauantaina.

Kaapelin kirppis 3.-6.4. 
Helsingistä Kaapelitehtaalta löytyy taas usean päivän ajan kirppistavaraa moneen lähtöön. Tapahtumaan kuuluu myös bloggaajakirppis, jossa mukana on mm. Annika O., White Trash Disease, No Fashion Victims sekä useita muita. Tarkempi kattaus kannattaa tsekata esimerkiksi Facebookista. Toiveissa olisi, että meidän iso jätkä suostuisi lähtemään Stadiin jo perjantaina, mutta viimeistään maanantaina päästään kirppistelemään, kun on muutakin asiaa samalle suunnalle.

Kukaan muu menossa samoille suunnille?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti