26.4.15

Bloggers' Inspiration Day & Blog Awards


Näitä tekstejä tulee varmasti solkenaan lähipäivinä, mutta koska nimimerkki Kotiäitiysikolmekin lähti pitkästä aikaa johonkin illanviettoon en voi jättää kertomatta meidän versiota bloggaajapäivästä. Mukana matkassa oli ihana Eve, uusi puolisoni jos hotellin papereita on uskominen. Oli hauska saada matkaan yhtä aikaa niin eri-, mutta kuitenkin samanhenkinen kaveri ja nähdä kunnolla ilman lapsia.

Ylipäätään pieni breikki taaperoarjesta teki oikein terää, vaikka kyseessä olikin meikäläisen eka yö erossa pikkujätkästä. Miten luksukselta tuntuikaan kantaa kassia, josta ei (ihme kyllä) löytynyt yhtään vaippaa ja syödä rauhassa. Tuntui muutenkin jännältä suunnata niin päivä- kuin iltajuttuihin - mitä minä, random kotiäiti Lahdesta teen tapahtumassa, jossa pöydillä notkuu pieniä herkkupaloja ja mukaan saa kassillisen tavaraa L'Orealin hiusväristä RFSU:n sheivaustuotteisiin? Haha. Hauskaa oli ehdottomasti ja fiilis mukavan rento. Voishan tälläiseen tottuakin.

Tavallista glamourimpi päivä ei kuitenkaan mennyt kommelluksitta. Mukaan mahtui tipahtavat stay up -sukat, jotka tuli riisuttua vasta juhlapaikan ovella ja rikkinäiset sukkahousut, joita ilmankaan ei oikein viitsinyt olla. Odotan kauhulla blogigaalan kuvamateriaalia. Pitäisiköhän mun vaan väittää, että riekaleina olevat sukkikset olivat ihan tietoinen valinta? Nojoo, ei olleet! Yhtä lailla mua ketuttaa se, että pienessä jännitystilassa poseeraan Fresita kädessä, vaikkei alkoholin nauttiminen kuulunut illan ohjelmaan (elokuusta asti ilman, tälläkään kertaa ei ollut suunnitelmissa keskeyttää hyvin alkanutta putkea). Onneksi sekin juoma päätyi parempiin suihin. Myös Even lettikampaus syntyi pakon edessä, kun hiukset eivät suoristuneetkaan alkuperäisen suunnitelman mukaan. Kieltämättä meikäläisen kampaajataidot yllättivät itsenikin ja kiiressä väsätty kalanruoto sai jopa kehuja.

Kaiken kaikkiaan kokemus oli oikein antoisa. Muiden jäädessä bilettämään siirryttiin me jo hyvissä ajoin kaupan kautta Scandic Park Helsinki -hotellille hengaamaan ja valmistautumaan yöpuulle, sekä odottamaan aamupalapöydän antimia. Pakko myöntää, että kotiin tullessa olisi tehnyt mieli kääntyä ja palata takaisin syömään parit macaronsit, eikä kohdata pyykkivuorta. Ei voi mitään, arki kutsuu taas, joskin ensi viikko on hieman poikkeuksellinen opiskelukuvioiden takia.

4 kommenttia:

  1. Tulipas haikeus ja ikävä tätä tekstiä lukiessa <3 Ihanaa oli, kiitos vaan matkaseurasta :) <3

    VastaaPoista
  2. Tulipas haikeus ja ikävä tätä tekstiä lukiessa <3 Ihanaa oli, kiitos vaan matkaseurasta :) <3

    VastaaPoista