17.4.15

Heräisin aikaisin ja kampaisin tukkani hienommin


Tämä viikko on kuljettu mitä kaameamman näköisenä. Retkuissa ja ilman meikkiä. Tänään tuli fiilis, jonka ansiosta (takia) oli pakko pistää pakkelia naamaan ja laittaa hiukset, vaikkei suunnitelmissa ole ennen iltaa kuin siivoamista ja ruuanlaittoa. Mä vaan kaipasin pientä potkua persuksille, enkä viitsi vältellä peilejä koko päivää. On ihana kulkea pyjamassa kotona, mutta joskus sitä vaan haluaa laittautua jopa ihan vaan itseään varten - ainakin vähän.

En tiedä ovatko karvavillatakit todella out, mutta omaani rakastan - sopivan lämmin nahkatakin alle, kivaa vaihtelua ja pehmeä! Aika jees neljän euron löydöksi ja toimii hyvin hihattoman farkkupaidan ja tennareiden kaverina. Alun perin kyseinen retale on lapun mukaan Vilasta hankittu ennen kirppiskohtaloaan. Eikä mulla noita neuletakkeja itse asiassa olekaan kuin pari, paitoja sitten senkin edestä.

Hiuksetkin saivat pienen värihuollon toissailtana pakon edessä. Pyrkimykseni oli odotella tulevaa kampaamoreissua, joka luojan kiitos on jo viikon päästä, mutta peilit alkoivat särkyillä mun edessä, joten oli pakko kaivaa pinkki purkki esille. Hiusten tulevaisuus on vielä vähän kysymysmerkki, mutta uskon, että vaaleanpunaisen sävyissä pysytään jatkossakin. Tukka tulee myös varmasti kuulemaan koneen surinaa, sillä astetta kaljunpaan mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti