26.4.15

Hiukset hävisi


Perjantai oli kampaajapäivä. Vitsit miten mahtavaa, sillä edellisestä kerrasta oli kuukausia ja lyhyelle tukalle se nyt vaan on liikaa. Johan mä olin välissä ehtinyt kynimään kuontaloa itse koneella, joten kampaamokäynti tuli todellakin tarpeeseen ennen Indiedaysin eilisiä häppeninkejä.

Puolilta päivin suuntasin Salonki Puuteri ja Papiljottiin. En ole käynyt koskaan aiemmin Lahdessa kampaajalla, sillä oma luottotyyppi löytyy Kouvolasta, mutta nyt oli pakko hakuammunnalla lähteä testaamaan löytyisikö täältä uusi lemppari, jolle uskaltaa tukkansa antaa huollettavaksi ja näin jälkikäteen voin todeta, että sellainen löytyi. Kieltämättä puhelimessa sain ihan erilaisen kuvan Emmasta, joka hiukseni leikkasi ja värjäsi, mutta tämä kampaamokäynti ei todellakaan ollut hiljainen tai pitkäveteinen, kuten monesti tuntikaupalla tuolissa istuessa käy, vaan juttua riitti alun jälkeen hyvin ja aika kului siivillä. Muhun ainakin puri se rentous, joka paikassa vallitsi - läppä lensi ja hiusten lyhentyessä tuli juteltua kaikkea aina synnytyskokemuksista lähtien.

Entäpä lopputulos sitten? Olen myyty. Kun on lähes koko talven kulkenut pipo päässä on ihanaa, että päästä löytyy hiukset, jotka täyttävät kaikki toiveet. Meikäläinen liputtaa edelleen helppouden nimeen ja leikkaus on juuri sellainen, jota voi vaan hieman pöyhiä, mutta jota pystyy myös esimerkiksi juhlatilanteissa laittamaan näyttävämmin. Värikin meni nappiin - hennon vaaleanpunaista, kuten rose-sävy lupaili. Puhuttiin jo, jos ensi kerralla voisi koittaa jotain muuta ihanaa sävyä mikäli tähän punertavaan joskus kyllästyy. Toistaiseksi näin on kuitenkin hyvä.

Kaikki lahtelaiset ja muut kynnelle kykenevät, käykäähän hyödyntämässä Puuteri ja Papiljotin keväiset tarjoukset. Hinnasto löytyy fb-sivulta!

*Yhteistyössä toteutettu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti