18.4.15

HRVDE kuulumiset


Helsinki Retro & Vintage + Design Expo tsekattu. Saatiin tapahtumaan vapaaliput, joista olen tosi kiitollinen, Oltiin kuitenkin liikkeellä ilman ostomieltä, lähinnä katsastamassa mikä meininki tapahtumassa onkaan. Mukana häppeningissä on myös veljen liike Romua & Romantiikkaa ja näin puolueettomasti voisin sanoa, että sen mestan paikka on asettelultaan mielenkiintoisimpien joukossa - ihan kuin olisi jonkun olohuoneeseen astunut.

Kaapelitehtaan Merikaapelihalli antaa musta loistavat puitteet antiikki- ja kirppistapahtumille. Samassa tilassahan vieteltiin jokunen viikko sitten Kaapelin kirppistä. Tunnelmaltaan HRVDE voittaa sen kuus-nolla! Ihmisiä oli liikkeellä näin katsojan kannalta sopivan vähän ja tavaraa oli todella monipuolisesti laidasta laitaan. Lisäksi musta oli todella hauska bongata tuttuja naamoja Lahden Antiikkimessuilta - muutamia moikkasin jotenkin automaattisesti, mutta tunnistivat. Heh. Ainut miinus oli joidenkin paikkojen asettelu kun ei meinannut tajuta mistä kenenkin näytteilleasettajan tila alkaa ja mistä toisen loppuu. Sama oli Kaapelin kirppikselläkin... Olenko mä ainoa ketä moinen häiritsee?

Anyway, olisin mä löytänyt ostettavaakin, jos olisin ollut rahankäyttömielellä. Eräs setti mustia astioita kiinnosti todella, samoin vanhat kodintekstiilit, erityisesti Marimekot. Ja olihan tuolla vaatepuolellakin vaikka mitä ihanaa mekkoa. Ihan hirveän tarkasti en ehtinyt rekkejä tonkimaan, sillä pikkujätkä kaipasi välipalaa ja päikkäreitä.

Mikäli lukijoista löytyy ketään, jota vähänkään kiinnostaa esimerkiksi vintage-vaatteet tai vaikkapa värikkäät peltipurkit niin menkäähän huomenna hakemaan omanne! Tapahtuma on auki sunnuntaina klo 10-16.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti