4.4.15

Kiireiset päivät


Koko päivä yhtä lentämistä. Aamulla antiikkimessuille, sieltä kodin kautta autoon ja Helsinkiin. Anopin lammas oli kyllä herkullista kaikkine lisukkeineen ja miehen kaverin/pojan kummin synttärimeiningit oli kiva käydä tsekkaamassa. Nautin kun pitkästä aikaa on tapahtumaa melkein koko ajan, vaikka kyllä sitä odottaa myös pääsiäisen jälkeistä rauhoittumista arjen myötä ennen kaikkia uusia tulevia juttuja. Lapsimessut, kampaamokuvioita, serkun/pojan sylikummin kyläily, hotelliyö... Ja toisaalta vielä vähän lisää ennakkotehtävien tekoa ja sormien pitämistä ristissä sen saralla.

Anyway, vilahtakoon tässä postauksessa vain pikaisesti meikäläisen iltapäivän ulkomuoto, palataan antiikkimessuiluun enemmän huomenissa, kun päässä pyörii muutakin kuin z-kirjainta. Uudet Vagabondit ovat löytäneet paikan sydämestäni. Vaikka eilen uhkailinkin vetäväni hameen niskaan päätyi ylle pitsishortsit sukkisten kaverina sekä ohut vaalea neule. Huomattavasti parempi vaihtoehto tälläiselle mukavuudenhaluiselle lattialla istujalle kuin hamonen - eipähän vilahda.

Katselin äsken kirjaimellisesti lämmöllä tulevaa sääennustetta. Villakangastakit saa kohta viedä talvisäilöön ja kaivaa kevättakit kunnolla esille. Jes. Muun muassa farkkutakkia tuli jo soviteltua eilen, mutta katsotaan osaanko mä enää ollenkaan pitää sellaista.

Tämän epämääräisen, aiheesta kukkaruukkuun pomppivan tekstin jälkeen toivotan teille hyvää yötä. Palailen varmasti (turhankin) pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti