10.4.15

Kohti uusia seikkailuja


Tuntuu aina jotenkin voimattomalta saatuaan ison projektin päätökseen. Haku tuli ja meni. Itse yhteishaku tuli tehtyä hyvissä ajoin, ennakoiden palautus jäi ehkä vähän viime tippaan. Turun kuori lähti pikalähetyksenä ja toiset kuvat kiikutin koululle toiseksi viimeisenä palautuspäivänä. Mitäs nyt sitten? Mihin sitä seuraavaksi keskittyisi?

Kevät on tullut ihan salaa. Vasta oli tammikuu ja koko kuvausprojekti alkoi. Vasta poju täytti vuoden, kohta jo puolitoista. Kevään mittaan olen saanut oman draivini takaisin ensimmäistä kertaa täysin synnytyksen jälkeen. Tahdon olla jatkuvasti menossa (tai niin paljon kun kaikkien realiteettien varjolla se on mahdollista), kokea ja nähdä stressaamien ja murehtimisen sijaan. Mies tekee pitkiäkin päiviä työmaallaan ja on öitä pois, mutta josko me lähdettäisiinkin pojun kanssa kahdestaan reissuun mikäli varallisuus antaa periksi... Katsotaan.

Tänään olisi sitten luvassa kirjoituspuolen ennakkotehtävien julkaisua. Niiden katsomisen jätän kuitenkin huomeniin (jos maltan), sillä me suunnataan parin tunnin päästä Lapsimessuille. Luvassa on myös pikkujätkän eka junamatka. Onneksi saatiin paikat, jossa mahdollinen Fröbelin palikoiden tuijottaminen häiritsee mahdollisimman pientä ihmismäärää... Lapsimessuista kirjoittelen takuuvarmasti myöhemmin enemmän.

Nyt odotellaan auringonpaisteessa aukeaako mun tie pääsykokeisiin vai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti