10.4.15

Lapsimessumeininkiä

idkuva

Pitkähkö messupäivä takana. Lähdettiin liikkeelle kotoa jo ennen kasia kohti juna-asemaa mummoa vastaan ja venaamaan oikeaa kyytiä. Junailu sujui mun jännityksestä huolimatta hyvin. Pikkujätkä hengasi koko matkan kädet mun kaulan ympärillä, eikä suostunut edes istumaan. Taisi vähän kyyti jännittää ja muutamien öiden ero isistä on tehnyt toisesta ihan mammanpojan. Onhan se ihan kiva, että tämä viihtyy sylissä. Pakko myöntää, että kasassa olevien matkarattaiden kanssa Pendolinoon nouseminen oli hieman hankalaa, mutta onneksi äitini oli matkassa jeesaamassa.

Meidän messupäivällä oli pituutta, sillä paluukyytinä toimi miehen taksi eli saatiin odottaa tämän työpäivän loppumista. Messubudjetti täyttyi jo ekoilla pisteillä ja matkaan lähti odotettua enemmän lastenvaatetta, joista olen aika innoissani. Nettikauppoja selaillessa tulee harkittua ostoksia kauemmin, mutta messuilla ihanien merkkien keskellä meinasi mopo lähteä käsistä. Omat suosikit olivat luonnollisesti Mainio, Metsola ja Papu. Vaikka mä aina aika ajoin koitan pihistellä lastenvaatteiden suhteen panostettiin tällä kerralla astetta enemmän.

Vaaterekkien ohella meidän lempparipaikka oli Vekarat-lava. Pikkumies tuijotti silmä kovana konsertteja, eikä muakaan haitannut yhtään kun sai lepuuttaa jalkojaan ja kuunnella lastenlauluja. Kaikkein paras oli Villen ja Jamin merirosvolaulu (meidän iso jätkä on siis Ville ja poju koko nimeltään Jamiel, kutsumanimeltään Jami). Mua jäi vähän harmittamaan, ettei osallistuttu Varhaisiän musiikinopettajat ry:n muskareihin heidän messuständillään.

Lisäksi mua jäi kaivelemaan, että Lemmikkimessut alkavat vasta huomenna. Viime vuonna meidän pikkuvauva ei tajunnut elukoista tuon taivaallista, mutta tällä kertaa eläimet olisivat varmasti kiinnostaneet. Samalla omakin lemmikkikuume olisi hetkeksi tyydytetty. Meidän viikonloppusuunnitelmat ovat kuitenkin auki, eikä ole mahdoton ajatus, että tuleviin päiviin kuuluisi vielä uusi Helsinki-visiitti tällä kertaa oman pikku perheemme voimin samalla muuallakin Stadissa vieraillen.

Kaiken kaikkiaan messukokemus oli oikein antoisa ja suosittelen lähtemään etenkin isompien lapsien kanssa, joille riittää puuhaa ja ihmeteltävää aina temppuradasta poliisi- ja paloautoon asti. Myös vaatehulluille tarjontaa löytyy oikein mukavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti