15.4.15

Menovinkki: Helsinki Retro & Vintage + Design Expo


Taitaapi tämäkin viikonloppu mennä messumeiningeissä Helsingin sykkeessä. Viikonloppuna 18.-19.4. vietetään nimittäin Retro & Vintage + Design Expoa Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. Tapahtuma on auki molempina päivinä klo 10-16. Häppeningin nettisivuja siteeraten paikalta löytyy mm. 20-80-lukujen kalusteita, vintage-vaatteita, asusteita, leluja, kirjoja, koruja, lasia, valaisimia, sisustustekstiilejä, julisteita ja niin edelleen, eli tarjonta on ainakin monipuolista. Alle 18-vuotiaat pääsevät messuille ilmaiseksi ja aikuisilta pulitetaan 10e. Lisätietoa esimerkiksi kulkuyhteyksistä löytyy TÄÄLTÄ.

Mä en ole ennen vieraillutkaan ihan vastaavanlaisessa tapahtumassa, joten odotan innolla mitä tuleman pitää. Samalla olisi kätevä poiketa Valokuvataiteen museossa, joka sijaitsee niin ikään Kaapelitehtaalla. Katsotaan mitä jaksetaan! Fiiliksiä ja kuvatodisteita Exposta luvassa myöhemmin.

2 kommenttia:

 1. Heippa! Blogissani olisi sulle haaste, käy kurkkaamassa :) http://nellixo.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award-haaste.html

  T. Nelli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon tuon kyseisen haasteen joskus aiemmin tehnyt, mutta siitä on jo tovi, joten enköhän väsää sen uudelleen. :)

   Poista