19.4.15

Mustat katot tippuu vettä, muut menee lämpimään

idkuva

Eilinen. Päivä Helsingissä. Toppatakinhan tuolla olisi tarvinnut! Mittari näytti seitsemää, mutta se kaamea tuuli joka meren lähellä puhaltaa pettää mut aina. Sisämaan asukkina sitä ei vaan hoksaa ja kieltämättä mulla on vaan pakonomainen tarve siirtyä koko ajan kevyempiin vaatteisiin näyttipä mittari mitä tahansa. Farkkutakki pääsi päälle ekaa kertaa sitten viime juhannuksen saaden kaverikseen Marimekon raitaa ja keinonahkaa.

Miehen mielestä olisin voinut vetää päälle pilkkihaalarin - ihan sama "kunhan vaan lopetan sen kylmästä kitisemisen", kuten tänään kahvipaikkaa etsiessämme. Loppujen lopuksi päädyttiin ketjumestaan. Kunnon kahvipaikan sijaan Ruoholahdessa vastaan tuli Faro-rafla, jota on pakko päästä testaamaan joskus, sen verran mukava miljöö ja kehuttuja tyyppejä töissä. Ei olla Lahdessa hirveästi ravintoloissa käyty, eikä etsinnän ja tutkimisenkaan tuloksena ei ole oikein löytynyt sellaista, johon välttämättä haluaisi tutustua yhtä nepalilaista lukuun ottamatta, joka olikin itse asiassa ihan unohtunut tähän asti...

Ollaan viime aikoina pyöritty Ruoholahdesssa jonkun verran ja pakko myöntää, että tuo on alue jonne muuttaisin mielelläni (vaikka juuri päädyin lukemaan vauva.fi-keskustelua sen kamaluudesta, haha). Okei, mun Helsinki-tietous on lukuisista reissuista huolimatta vielä vajaa, mutta ainakin se Hanna joka vielä vuosi sitten kieltäytyi ikimaailmassa muuttamasta Stadiin on haudattu. Katsotaan mihin elämä (=opiskelut) vie vai vievätkö vielä minnekään, jolloin on tehtävä taas uusia päätöksiä, mutta mitään ei ole poissuljettu. Kuinkahan monesti olen päätynyt kirjoittamaan samaisen lauseen blogiin? Ehkä liian monta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti