2.4.15

Ruutupaperi


Päivän tai oikeastaan illan asu. Kyläilyt ja kirppistely sujuivat tänään nimittäin hupparissa ja kumisaappaissa, kunnon kotiäitilookissa. Pikkujätkäkin onnistui pyyhkimään nenänsä hihaan juuri kun oltiin laittamassa ulkokamppeita päälle. No, sellaista sattuu. Ei vaan kyllä ärsytti! Illan kauppareissulla huppari sai kuitenkin jäädä (ja painua täyttämään pyykkikoria) ja kumpparitkin vaihtuivat tennareiksi. Ja oli mulla sukatkin, jotka kuvasta uupuvat. Ei huolta.

Päällä ollut ruutupaita on suhteellisen uusi vaateihastus, joka on ehtinyt pelastaa jo useampia päiviä. Perus t-paita pienellä jujulla on niin helppo yhdistää tavalliseen farkut+tennarit -yhdistelmään, jota itse tulee suosittua ehkä vähän turhankin paljon arjen keskellä. Jospa tämä kevät saisi siirtymään enemmän pois tutusta ja tylsästä oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Katsotaan josko tulevina päivinä saisi napsittua enemmän ja hiukkasen parempia päivän asu -kuvia. Menoa riittää, joten kotivaatteet jäävät hetkeksi ja päälle pääsee vetäisemään jotain astetta siistimpää. Huomennakin suuntana on Helsinki, veikan ja tämän avokin lounaspöytä sekä Kaapelin kirppis.

4 kommenttia: