31.5.15

Arjen pelastaja

idkuva

Perjantaina meinasi iskeä kriisi. Käytiin pojan kanssa kahdestaan keskustassa ja mun kaivaessa tämän vesipulloa repusta kuului yht' äkkiä räts ja vetskari irtosi. Perässä saattoi tulla vielä pieni, hiljainen kirosanakin... Ei hemmetti sentään.

Jos mun pitäisi nimetä yksi asia arjessa, jota ilman en pysty elämään olisi reppu kärkipäässä. Sinne mahtuu kaikki vaipoista järkkäriin ja koko komeutta on helppo kantaa selässä, jolloin kädet jäävät vapaaksi karkuun juoksevan taaperon nappaamiseen. Sen ansiosta olkapäät eivät mene sijoiltaan, sillä paino jakautuu koko selälle. Reppu tuntuu nielevän sisäänsä enemmän roinaa kuin yksikään omistavani laukku, vaikka kookkaita yksilöitä kaapista löytyykin.

Repun hajottua käsiini oli mun pakko etsiä välittömästi uusi tulevien reissujen takia. Kävelin suoraan Carlingsille, jota pidin kaikkein potentiaalisimpana mestana ja kappas, siellä se roikkuikin seinällä, meikäläisen uusi reppu. Tämä on entistä Seppälän toveriaan isompi ja hintaakin oli vaan kolmisen kymppiä. Ihan yhtä nätti se ei ole kuin edeltäjänsä, mutta varmasti palvelee siinä missä vanhakin - ja toivottavasti pidempään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti