22.5.15

Elämä on yhtä kesäistä kysymysmerkkiä


Missä välissä nämä kunnon loppukevään kelit ehti tulla? Kaiketi sillä välin, kun meikäläinen istui tekemässä pääsykoetehtäviä, jotka eivät tule johtamaan opiskelupaikkaan. Sniif ja niin edespäin, mutta elämä jatkuu. Turku-pohdinta on tuottanut tulosta ja puolentoista viikon päästä käydään katsastamassa mitä Turun AMK:n Taideakatemia tykkää meikäläisen kuvista. Jännää, sillä en ikinä uskonut pääseväni edes kyseisen laitoksen pääsykokeisiin. Kieltämättä on mieltä nostattavaa olla noiden 35 onnekkaan joukossa.

Vaikka kotiäitiys ei olekaan toviin tuntunut ihannoimisen arvoiselta tilalta, ei kotoa pois olo yli kahdeksaa tuntia päivässäkään tuntunut helpolle, vaikka pääsykokeet olivatkin elämän edistymisen kannalta tärkeä juttu. Pikkujätkä taisi olla samaa mieltä, sillä iltaisin uni ei meinannut tulla millään ja muutenkin poju vaikutti itkuisemmalta ja levottomammalta normaaliin verrattuna, vaikka hoitamassa olikin tuttu mummo. Päivät menivät kuitenkin meidän molempien osalta ihan kivasti - poju ei itkenyt kuin kerran mun perään ja mä en kovin montaa kyselyviestiä Whatsappin kautta lähetellyt. Tulevien hoitokuvioiden osalta silti pistää vähän jännittämään, mutta toisaalta niitä on turha tarkemmin vielä miettiä, kun ihan kaikki on auki.

Alkuviikon erossaolon jälkeen pari vikaa päivää on mennyt siivillä ulkoillen, legoilla leikkien ja junaratoja tehden. Niinä päivinä, kun tekisi mieli olla opiskelemassa, töissä tai jossain ihan muualla koitan muistaa nauttia yhdessäolosta pojan kanssa ja siitä, ettei ole mihinkään kiire tai pakko hommata yhtään mitään juuri tietyllä sekunnilla. Aina ei osaa arvostaa sitä mitä on, mutta yrittää voi ja pitää.

Arkisen kotoilun lisäksi tulossa on yhdet ylioppilasjuhlat vieraana ja kuvaajan toimessa sekä tosiaan pieni Turku-reissu, jolle näillä näkymin ollaan lähdössä koko perheen voimin, vaikka mun aikani meneekin pitkälti pääsykoetehtäviä tehdessä. Monen yön eroa pikkujätkästä en pidä tällä hetkellä edes vaihtoehtona.

Okei. Sellainen kuulumissoppa tällä kertaa. Taitaa olla yhtä sekava kuin meikäläisen ajatukset. Haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti