4.5.15

Hotellielämää


Hotelliyö. Se se vasta onkin luksusta. Saatiin tilaisuus yöpyä bloggaajapäivänä Scandic Park Helsingissä. Hotelli sijaitsee vain kilometrin päässä ydinkeskustasta Töölönlahtea vastapäätä, mikä sopi meidän suunnitelmiin paremmin kuin hyvin, kun ei tarvinnut käyttää julkisia tai tilailla taksia, vaan omilla jaloilla pääsi määränpäähän nopeasti ja vaivatta.

Hotelli on rempattu suurimmilta osin vasta 2014, mikä näkyi huoneen sisustuksessa, jossa oli kivoja, omaperäisiä elementtejä, jota ainakaan meikäläinen ei ole tottunut näkemään vastaavissa paikoissa. Okei, myönnetään ettei sitä ole ihan hirmu usein tullut hotellissa nukuttua, mutta jotain vertailupohjaa löytyy kuitenkin. Vaikka meillä kotona onkin suhteellisen mustavalkoista, rakastuin silti huoneen värimaailmaan. Sisustajalle pisteet kotiin - hyvältä näyttää mun silmään! Tuollaisen kylppärin kun saisi tänne meidän vuokrakämppäänkin.

Ei voi ainakaan valittaa, etteikö olisi nukuttanut! Muuten me ei Even kanssa huoneessa aikaa vietettykään, sillä eka päivä kului tapahtumissa sekä syömässä käydessä ja tokana suunnattiinkin jo kohti kotia aamupäivästä, heti ihanan aamupalan jälkeen. Kieltämättä tuntui vähän haikealle sulkea huoneen ovi ja tietää astuvansa kohta kaatosateeseen, jota saikin kuivatella koko junamatkan kotiin asti.

*yhteistyössä Scandic Park Helsinki 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti