26.5.15

Huulipunavallankumous ja vähän muuta


Törmäsin Huulipunavallankumoukseen ihan sattumalta kiitos fb-kavereiden. Kyseessähän on Sydänliiton tempaus, jonka tarkoituksena on herätellä huolehtimaan hyvinvoinnistaan pienillä teoilla, sillä sydänsairaudet ovat naisten yleisin kuolinsyy. Ei siis muuta kuin punaa huuliin ja kuva Instagramiin tägeillä #huulipunavallankumous ja #punainensuukko mikäli tahtoo kampanjoida hyvän asian puolesta. En osaa arvioida kuinka paljon vastaavanlaisilla some-tempauksilla on vaikutusta itse asiaan eli sydänterveyden parantamiseen, mutta on huikeaa nähdä kuinka porukka lähtee hommaan mukaan. Some yhdistää ihmisiä ympäri Suomea ja maailman pienien tekojen kautta.

Punatuista huulista päästään meidän tämän päivän kuulumisiin. Eilinen kirppikseltä mukaan lähtenyt kenkälöytö sai meikäläisen mittaamaan pojan jalkaa ja vanhoja kenkiä sen jälkeen kun olin ääneen ihmetellyt kuinka pitkään 23-kokoiset popot mahtuvatkaan. Ja kappas, huomenna päästäänkin kenkäostoksille. Vähän harmittaa, sillä kuvittelin taas jätkän kuteiden olevan hallinnassa ja kaiken tarvittavan kaapissa. Pikkujätkän jalka on venähtänyt useita senttejä parissa kuukaudessa! Taitaa käydä niin, että uudetkin kengät ovat joko Adidasta tai Nikea. Toivotaan, että Stadiumin tarjonta täyttää odotukset. Kenkäesittelyihin palataan varmasti ihan lähipäivinä.

Mies on nyt kaksi viikkoa poissa töistä, joista toinen menee kotosalla ja toinen melkein kokonaan Turussa. Isomman jätkän kotona olo tuli kyllä niin hyvään saumaan, sillä meikäläinenkin saa ladattua akkuja ennen Taideakatemian pääsykokeita (kahden tunnin päikkärit, ai vitsi teki hyvää!). Yhdessäolo keskellä arkipäivää tuntuu niin luksukselta, vaikkei sitä arjen keskellä edes kunnolla tajua kaipaavansa. Tai no ketä mä huijaan, tajuaapas, muttei uskalla edes ajatella, sillä siihen ilta viiteen on aina ihan tuhottomasti matkaa.

Tässä sitä mennään päivä kerrallaan. Kelit on huikeita, tulossa on kaikkea mukavaa ja elämä hymyilee. Ja minä kanssa.

Ps. Tuleeko mieleen mitään postaustoiveita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti