25.5.15

Kirppikseltä kesäkeleille


Keli on muuttunut päivä päivältä kesäisemmäksi. Viime aikoina on tullut tehtyä virhearviointeja niin oman kuin pikkujätkänkin pukeutumisen suhteen. Aivot eivät meinaa tajuta, mitä 18 asteen lämpötilassa tulisi pistää päälle. Pojan pukeutuminen taisi mennä tänään ihan nappiin, mutta itsellä paksut farkut liimautuivat kiinni jalkoihin rattaita auringossa työntäessä. Hyi.

Pari päivää sitten mieleen nousi ajatus shortsien hankkimisesta pojalle. Onneksi en panostanut ajatukseen sen kummemmin, sillä tämänpäiväinen kirppiskierros oli yllättävän tuottoisa - mukaan tarttui shortseja kaksin kappalein ja aika lailla niissä meikäläisen silmää miellyttävissä väreissä. Kovin monia shortseja ei kaappiin kannata hamstrata, mutta ehkä jotkut mustat tai kuviolliset olisivat vielä kiva lisä.

Kirppislöytöihin kuului myös Marimekon Tasaraita-paita, jota ei tullut mieleenkään jättää pöydälle lojumaan. Mun Marimekko-hulluus on onneksi hieman rauhoittunut, muttei täysin kadonnut. Lisäksi kassista löytyi kotiin tullessa lähes uudenveroisilta näyttävät kangaskengät vetskareilla. Pojan jalka on nyt jonkin aikaa pysynyt koossa 23 ja toivon salaa mielessäni, ettei suurta harppausta olisi tulossa ihan vielä, jottei kenkäosasto menisi kokonaan uusiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti