6.5.15

Kukkien vallankumous


Olen viime aikoina miettinyt pojan yksityisyyttä ja julkaissutkin tästä vähemmän sellaisia kuvia, jossa erottuu naaman piirteet ja muu turhan tarkasti. Nyt tuli kuitenkin tarve jakaa yllä olevat otokset myös teidän kanssanne. Toisaalta mun filosofia on edelleen, että kuva on vaan kuva ja niin kauan kun lapsi on fyysisesti turvassa ei ole syytä huoleen, vaikka tämä somelapsi-keskustelu käykin aika ajoin kuumana. Pelkästään valokuvauksen kannalta ajateltuna pikkujätkä nyt sattuu vaan olemaan ihan super hyvä malli sellaisina hetkinä, kun kuvausinto iskee, eikä muita ole lähettyvillä - jätkä on ihan innoissaan kun saa mönkiä vanhempiensa sängyssä kukkakimpun kanssa ja riepotella ja nyppiä terälehtiä pitkin poikin.

Valokuvauksesta puheen ollen, meikäläinen pääsi Lahden Muotoiluinstituutin pääsykokeisiin. Hurraa ja apua, alle pari viikkoa ja siellä sitä ollaan. Kynän pitäisi viuhua ja pensselin heilua lisää lähipäivinä, jotta tulisi jonkunlaista tuntumaa taiteiluihin. Usko pärjäämiseen on olemassa jossain pään sopukoissa, mutta koskaan ei tiedä miten käy. Eka etappi on kuitenkin suoritettu.

Pienenä mainostuksen poikasena linkkailen Kuvastimeni Photographya, eli Facebook-sivua, jonne lisäilen ottamiani kuvia, samoin tälle Instagram-tilille. Perjantaina saan napsia muutamat perhekuvat, jotka on olleet to do -listalla jo viime vuodesta ja lauantaina kuvattavaksi tulee astetta vanhempaa väkeä. Ja hei, ottaisin mielelläni kuvia muistakin!

Tulevista postauksista sen verran, että astetta arkisempia juttuja on varmasti luvassa nyt kun tämä meidän kotona olo kaikkien reissujen ja pienen opiskelupläjäyksen sun muiden jälkeen normalisoituu. Tänään on ensimmäinen totaalinen neljän seinän sisällä vietetty hengailupäivä pitkästä aikaa ja tekee kyllä ihan hyvää. Luonnoksista löytyy haastekysymyksiä, joihin vastaaminen on vaiheessa sekä pieni postaus pojan uusista kuteista. Aina saa myös toivoa, jos joku aihe kiinnostaisi, enkä itse osaa siihen tarttua. Syvällisempiä juttuja tulevaisuudessa edustaa teksti otsikolla Elämäni absolutistin kanssa, joka pitäisikin tehdä pian valmiiksi. Että sellaista olisi luvassa.

5 kommenttia: