9.5.15

Samanlainen sunnuntai se äitienpäiväkin on


Äitienpäivä. Meikäläisen toinen sellainen. Kaikkiin merkkipäiviin tuntuu liittyvän tietynlainen lataus tai suorituspaine. Äitienpäivän kunniaksi aion unohtaa ne. Sen sijaan että ravattaisiin mummoloissa moikkaamassa omia äitejämme tai miehen mummoa vietämme päivän ihan keskenämme kotona. Toki isoäidit saavat onnittelunsa, mutta me otetaan ihan rennosti nepalilaista ruokaa kotiin hakien, ulkoillen ja lisäksi mä haluaisin itselleni pienen tovin maalaamista varten - ilman apukäsiä kiitos!

Paras vinkki onnistuneeseen äitienpäivään on, että älä odota mitään. Tällöin kaikki muu on ihanaa plussaa. Jos kuvittelet voivasi nukkua pitkään, syöväsi aamupalan rauhassa sängyssä tai saavasi lasten korttien lisäksi mojovan lahjan eikä niin tapahdukaan, on päiväsi pilalla. Keskity sen sijaan pienempiin juttuihin - siihen, että sinulla on kunnia olla äiti niin myötä- kuin vastoinkäymisissä tai siihen, että aurinko (mahdollisesti) paistaa pilven raosta. Loppujen lopuksi äitienpäiväkin on ihan samanlainen sunnuntai kuin kaikki muutkin. Asenne ratkaisee. Avain parhaaseen päivään on jokaisen omassa taskussa.

Ihanaa huomista äitienpäivää kaikille äideille! 

2 kommenttia:

 1. Niin samaa mieltä! En odota lahjoja enkä mitään muutakaan. Spagettia syödään eikä mitään gurmeeta raflassa. Kakun tein eka kertaa äitienpäiväks (itse senkin) kun lapsi halusi. Se on samanlainen päivä kuin muutkin ja niin äitiä kuin isääkin voi huomioda joka muukin päivä vuodessa :)

  Http://tittin-elamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä tuosta, että muistaa saisi pienillä jutuilla joka päivä!

   Poista