15.5.15

Sattuman kauppa


Sä oot just sellanen tyyppi, joka löytää ostettavaa mistä tahansa. Minäkö? No joo, ehkä. Saatiin vast' ikään lahjakortti Anttilaan ja eräänä aamuna lähdettiin pojan kanssa vaan ajan kuluksi tsekkaamaan mitä hyllyistä löytyy. Ostoslistalla oli tuolloin parit kosmetiikkatuotteet, mutta koska mihinkään ei ollut kiire tuli pyörittyä pitkin poikin - ja niin se löytyi, mun näköinen mekko. Vaatekappale oli ainoa laatuaan ja juuri mun kokoa. Tai no mallinsa puolesta tuossa on vähän kasvunvaraakin. Aika kelpo sattuma.

JAPin suoralinjainen mekoke on ehdottomasti mun uusi lemppari. Siisti, hyvää matskua (ei tarvitse silittää!), mutta sopivan rento arkikäyttöön. Vaikka mekko onkin mustavalkoinen, on yleisilme silti vaalea, mikä on ihan plussaa näin kesää kohti mentäessä. Arjessa tekisi mieli panostaa kuteisiin, mutta kieltämättä tällä ei ihan viitsi istua hiekkalaatikon reunalla. Silti säiden lämmetessä aion alkaa pitämään enemmän hameita, sillä farkkukiintiö alkaa olla talven jäljiltä ihan täynnä.

2 kommenttia:

  1. Kivannäköinen mekko! Itsekin mietin tässä, että nyt pitäisi alkaa enemmän käyttämään mekkoja. Farkkuja on tullut käytettyä viime kuukausina ihan terpeeksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Kieltämättä farkut on kivan helppo vaate, mutta vaihtelua kaipaisi :)

      Poista