2.5.15

Sukkahousut kestää?


Pakko julkaista asukuvia kun niitä kerrankin on! Tiedättekö, me käytiin miehen kanssa pari päivää sitten baarissa. Okei, kyseessä oli keikka ja periaatteessa oltiin työhommissa, mutta palataan siihen tarkemmin myöhemmin kuvapläjäyksen kera. Puhutaan nyt vaan vaatteista. Arvatkaa vaan pukkasiko mulle vähän asukriisiä ennen lähtöä. No joo! Pukeutumishommat ovat olleet taas tämän viikon kiireissä ihan taka-alalla, enkä mä oikein handlaa yöelämää varten laittautumista missään olosuhteissa.

Ostin jokunen aika sitten Seppälän alerekistä kuudella eurolla mekon ID:n häppeninkejä varten, mutta kyseinen vaate ei kuitenkaan päätynyt mukaan tuolle reissulle. Materiaali on nimittäin sen verran ohutta, että pienikin turvotus saa kanssaihmiset pohtimaan monennellako kuulla sitä ollaan - etenkin kun pääsin hämmentämään baarimikkoa tilaamalla alkoholittoman juoman, jonka teko taisi olla yllättävän vaikeaa, sillä ensimmäinen tiskin takana ei tähän kyennyt. Haha. Tällä kertaa mekko kuitenkin päätyi päälle, mutta turvallisesti jakkuun yhdistettynä. Materiaalinsa puolesta voisin pitää tuota jatkuvasti, sillä joustava kangas ei ainakaan purista mistään!

Samalla tuli toistettua taas rikkinäiset sukkahousut -episodi, kuten viime viikonloppuna Blog Awardseissa. Onneksi reikä oli kuitenkin tällä kertaa turvallisesti piilossa ison varpaan kohdalla kengässä. Damn. Mä taidan passata joksikin aikaa sukkisten käytön, hullun hommaa tuollainen. Asun jakku sekä laukku ovat kirppislöytöjä ja takkina toimi luotto biker, joka palvelee ties kuinka monetta vuotta.

Toivotaan, että postauksia alkaa satelemaan tulevina päivinä vähän tiheämpään tahtiin, sillä luonnoksista löytyy vaikka mitä hieman keskeneräisinä odottamassa päivänvaloon pääsyä. Nauttikaahan viikonlopusta!

3 kommenttia:

 1. love the skirt! great tights...I love polka dots!

  http://modaodaradosti.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for the comment! :) I also like the dress a lot eventhought it isn't the most flattering one. :D

   Poista
 2. Pilkkusukkahousut ihan jees....omasta kokoelmastakin löytyy muutamat. Käytän kyllä enemmän yksivärisiä kuin kuviollisia. Mutta miksihän sukkahousut menee rikki aina silloin kun sitä vähiten kaipaa? Rikon vuodessa ison kasan sukkahousuja, mutta ilman sukkahousujakaan en vaan osaa olla. Pakollinen riesa siis??

  VastaaPoista