27.5.15

Taaperomuotia x3

idkuva

Kuinkahan monta kertaa mun onkaan ollut tarkoitus tehdä postauksia pikkujätkän kuteista, mutta aina homma on vaan unohtunut? Nyt mä kuitenkin nappaan itseäni niskasta kiinni ja esittelen teille kolmen viime päivän vaatekokonaisuudet, olkaa hyvä. Olen aika fiiliksissä siitä, ettei välikausihaalaria tai takki + ulkohousut -yhdistelmää ole tarvittu hetkeen, vaan ulkona on pärjännyt pelkissä sisävaatteissa. Yllä olevat kuvat on pitkälti kauppa- tai muiden reissujen asuja, sillä hiekkalaatikkoleikkeihin olen pyrkinyt valkkaamaan yhdet tietyt housut pyykkimäärää minimoidakseni. Tosin vikassa jätkä ehti viettää tovin jos toisenkin kakkuja lapiolla kasaten. Mutta niihin asuihin...

1. kollaritakki Reima (joululahja), housut kirppis/H&M, kengät Adidas/Stadium ja pipo mummon tekemä

2. neuletakki kirppis/H&M, raitapaita Marimekko (lahja), housut Lindex, kengät kirppis

3. raitahuppari sukulaispojan vanha/KappAhl, housut kirppis/Lindex, kengät Puma/Kookenkä (uudet!). Kahdessa vikassa asussa lätsänä on toiminut Noshin mustavalkoraidallinen lippapipo tupsulla, jota ei kuvaustilanteessa saanut pysymään päässä millään.

Tuntuu, että lämpimien kelien myötä myös tyyli, jolla poikaa puen on muuttunut johonkin suuntaan tai ainakin laajentunut. Legginssi-intoilun sijaan päälle on päätynyt paksumpia housuja ja käytettynä ostettujen tai saatujen vaatteiden mukana värejä, joita en olisi ennen uskonut jätkälle pukevani, josta viimeisen kuvan oranssi on hyvä esimerkki. Vaikka liputan mukavuuden nimeen, on jätkällä ollut yllä muun muassa kankaisia housuja ihan vaan siksi, etteivät esimerkiksi nauhavyötäröiset kollarihousut meinaa pysyä päällä, vaikka yhdessä vaiheessa tilanne oli päinvastainen.

Katsotaan josko huomenna löytäisi pojalle äidin silmää miellyttävän kesähatun ja ehkä jotkut kakkoskengät tänään alennuksella löytyneiden Puman tennareiden lisäksi, jotta voidaan hyvästellä Adidakset ja muut 23-kokoa olevat popot. Sniif. Tarkoituksena olisi lisäksi julkaista vielä tällä viikolla toinen kattaus asuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti