5.5.15

Terkkuja Turusta - KUI Design (ARVONTA)

idkuva

Mä olen tainnut liittyä Föri Fun Clubiin. Eksyttiin kaverin kanssa Turun reissulla sattumalta ihanaan liikkeeseen, Local Shopiin. Yksikään turkulaistuneista ystävistäni ei ollut vieraillut kyseisessä kaupassa aiemmin mikä on sääli, sillä putiikki vetosi ainakin meikäläiseen totaalisesti! Miljöö oli ihastuttava, vaikka rattaiden kanssa sisään meneminen vaatikin useamman käsiparin ja rekit sekä hyllyt notkuivat kaikkea ihastuttavaa, mikä sai mut kiroamaan rajallista matkabudjettia. En tiedä välittyykö tunnelma kuvien kautta, mutta kauppa oli kertakaikkiaan kutsuva ja kotoisa.

Local Shop pitää sisällään muun muassa KUI Designin omia tuotteita. Tarjontaa on aina lastenvaatteista lampunvarjostimiin ja mallistoja on useita. Oma lempparini on ehdottomasti Föri Fun Club -kuosi, joka kielii turkulaisuutta oikein kunnolla. Förillä eli Aurajoen yli menevällä lossilla tuli muutaman kerran kuljettua reissun aikana ja oli mukava kotiuttaa matkamuistona mustavalkoinen paita pikkujätkälle tutulla kuosilla. Kotona kuitenkin huomasin kuinka reilun koon olinkaan ostanut ja tilaukseen lähti samainen paita punaisena ja hiukan pienempänä. Että mä tykkään siitä!

Liikkeen lisäksi KUI Designin tuotteita löytyy verkkokaupasta, jossa pääsee tutustumaan muihinkin ihastuttaviin kuoseihin. Lisäksi merkkiä voi seurata Facebookissa. Meikäläinen sai kunnian arpoa mustavalkoisen Föri Fun Club -kassin näin kivasti ennen äitienpäivää! Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen olevasi mukana yhdellä arvalla. Mikäli haluat tuplata voittomahdollisuutesi klikkaa itsesi lukijaksi joko Bloggerin, Facebookin tai Bloglovinin kautta ja kommentoi tähän postaukseen "Mukana kahdella arvalla". Sama koskee myös vanhoja seuraajia, olette mukana kahdella arvalla. Kolmannen arvan saat kertomalla jonkun oman Turku-muistosi. Eihän ollut liian sekavaa? Aikaa osallistua on ensi sunnuntaihin 10.5. asti!

22 kommenttia:

 1. Kahdella arvalla mukana, lukijanasi bloggerin kautta. Aivan ihana kesäkaupunki, Turku!

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukana, seuraan bloggerin kautta :)
  babystepblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukana, seuraan bloggerin kautta.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana, seuraan bloggerin kautta.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kyllä olisi hieno kassi! Yhdellä arvalla mukaan.
  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana kolmella arvalla, olen tykkääjä fb:ssä. Minulla on hyviä muistoja Turusta. Pari kertaa olemme miehen kanssa suunnitelleen ulkomaan matkaa, mutta jostain syystä olemme aina päätyneet Turkuun :) Se on melkein kuin ulkomailla olisi. Viimeksi siellä käydessä mukanamme oli kauan kaivattu pienokaisemme ja hän kulki kätevästi rintarepussa. Kuljimme erään mummon ohi, joka huudahti: "Ihme, tuo lapsi on ihme." Ei tainnut tietää, kuinka oikeassa olikaan :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Mukana kahdella arvalla.
  Mun on pitänyt kans käydä tuolla ku olen nähnyt niin ihania kuvia kaupasta. Tarvii kyl ryhdistäytyy ja mennä shoppailee kaikkea kivaa.

  VastaaPoista
 8. Kahdella arvalla mukaan :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Ihana kauppa! <3 mukana arvonnassa. Ja parhaat muistot Turusta on tottakai festarit! Mymostloved@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Turku ei ole kovin tuttu kaupunki, mutta muutama muisto on sieltä kun ollaan lähdetty Ruotsin laivalle.
  Lukijana bloggerin kautta, siis kolmella arvalla mukana.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Turku ei ole kovin tuttu kaupunki, mutta muutama muisto on sieltä kun ollaan lähdetty Ruotsin laivalle.
  Lukijana bloggerin kautta, siis kolmella arvalla mukana.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Oikeastaan ainoa muisto Turusta on kun kävin ystävieni kanssa seurakunnan järjestämällä reissulla Maata Näkyvissä -festareilla rippivuotenani, kun siitä sai merkintöjä :D festarit oli ihan hauska kokemus tapauskovaisellekin. Kahdella (?) siis mukana kivassa arvonnassa :)
  saya
  sayav at hotmail.fi

  VastaaPoista
 14. Yhdellä arvalla mukana. Tuolla putiikissa tulikin pyörähdettyä viime kesänä :)
  kuiskaa@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Yhdellä mukana :)
  tiinatsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Kolmella arvalla mukana :) Tykkään facebookissa ja muistoja Turusta on kertynyt aika paljon nyt muutaman vuoden aikana kun olen opiskellut täällä. Muistan ensimmäisen yön asunnossani kun jokirannan lokit vielä herättivät, nyt on jo tottunut :D
  heidiq@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Turussa oon käyny usein lapsena ja viimeisin muistoni on muutama kuukausi sitten kun yövyin rakkaan ystäväni luona. kierreltiin kaikki mahdolliset kirpparit ja tutustuin Turkuun ihan uudella tavalla. Turku on kaunis kaupunki. Näin ollen mukana ahneesti 3 arvalla, muhahha :D

  VastaaPoista
 18. Kolmella arvalla mukana! Muisto Turusta on vappuviikonlopulta. Kävimme tuossa samaisessa putiikissa vapunaattona. Mies osti itselleen föripipon ja suvun nuorin (kuusiviikkoinen pieni mies) sai peukalottomat föritumput. Turku on ihana!

  VastaaPoista
 19. Bloggerlukijana kolmella mukaan. Ainut Turku-muistoni on Turku-Tukholma risteilystä ja silloin ajoimme vain Turun ohi :( Haluaisin kyllä tutustua paremmin

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kolmella arvalla mukana :) Lapsuuden kesinä olen pari kertaa käynyt Turussa samalla, kun olimme sukuloimassa Raumalla. Hieman vanhempani olen ollut Turussa muutaman yön, kun olimme seurakunnan järjestämässä Maata Näkyvissä -tapahtumassa. Harmi vaan, kun täältä Oulusta on niin pitkä matka Turkuun, olisi nimittäin ihana käydä siellä pitkästä aikaa :)

  jaksaviela@gmail.com

  VastaaPoista