13.5.15

Toimii niin kuin sheivaus ilman vaahtoo


Otettaisko alkuun parit paljastukset. En ole koskaan aiemmin omistanut erillisiä sheivaustuotteita. En ikinä. Olen aina ollut sellaista suihkugeeli + höylä -tyyppiä, joka ei liiemmin ole panostanut moisiin purnukoihin, sillä olen naiivisti kuvitellut, että ilmankin pärjää. Meillä liikkuu myös kotona vitsi, että meikäläisen säärikarvojen ajelua ei huomaa sileydestä, vaan haavojen määrästä. Aika on rahaa ja äkkiä huiskiessa saattaa vähän veri lentää... Oho, kyllä ne paranee! Lapsen saannin myötä monet kauneusrutiinit on jääneet taka-alalle, mutta Chewbaccana mä en sentään suostu kulkemaan.

Sain kutsun osallistua Indiedaysin, RFSU:n ja Carmexin blogikampanjaan. Indiedaysin Inspiration Daysta mukaan lähtikin kassillinen RFSU:n tuotteita sekä Carmexin huulivoide, joka onkin vanha tuttu. RFSU sen sijaan on ollut tiedossa lähinnä raskaustestien ja ehkäisyn osalta, vaikka hyllystä onkin tullut kauppareissuilla bongattua monenlaisia purkkeja, jossa kyseinen merkki komeilee.

Okei, mun kuvitelmat suihkugeelin pätevyydestä on romutettu täysin ja saan kiittää Easy Shavin' -sheivausgeeliä, puhuttiinpa nyt sääristä, kainaloista tai muista paikoista. Tuote ei vaahtoudu, joten ajelupinnan näkee koko ajan ja on hellävarainen sekä tuoksuton. Höyläkin liikkuu sen verran paremmin sääriä pitkin, ettei munkaan jaloissa ole nähty haavoja viikkoihin. Ehkä meikäläinenkin saa nyt ne kauniit kesäjalat. Kuinkahan monilta haavoilta olisikaan vältytty jos olisi aiemmin tajunnut vähän panostaa tuotteisiin... No, jälkiviisaus ei auta. RFSU:lta löytyy myös sheivauksen jälkeen käytettäviä tuotteita, joiden tarkoituksena on hoitaa ja rauhoittaa ihoa rääkin jälkeen. Aika kelpoja.

Myös Sense Me -sarja on tutustumisen arvoinen ja jokainen pari voisi lisätä hankintalistalleen ainakin 3in1 Caring Massage Gliden. Haha. Erityisesti vast' ikään synnyttäneille ja kiireisille pienten lasten vanhemmille tuosta voisi olla huikea apu, vaikkei varsinaisesti mitään ongelmia kammaririntamalla olisikaan. Lisäpotkuhan on aina plussaa, eikö? Toisaalta tuote sopii myös hyvin ihan basic hierontaan ollen samalla kosteuttava ja mukavan tuoksuinen. Vitsit, mulla oliskin hartiat vähän jumissa...

Lisää RFSU:n tuotteista löydät TÄÄLTÄ.

*Yhteistyö

2 kommenttia: