21.6.15

Kylmästä lämpimään

idkuva

Juhannus tuli ja meni. Vietettiin viime päivät pääasiassa kotona suht tavallisesti, mitä nyt herkuteltiin hieman, käytiin veljellä kylässä ja tulihan se eka luonnonkukkakimppukin haettua. Instagrammista löytyy muutamat otokset jussin vietosta. Nyt aletaan olla jo sillä kesän paremmalla puolella, mutta silti tänään iski ensimmäistä kertaa todellinen kesäfiilis auringon lämmittäessä kunnolla. Ihmisten pukeutuminen jakaantui selkeästi kahtia - toiset kulkivat shortseissa ja toiset takit päällä. Kieltämättä olin aamulla itsekin vaatteiden suhteen kahden vaiheilla, mutta hame ja toppi sysäsivät farkut kaapin perukoille. Mulla olisi peräti neljä shortsihaalaria odottamassa hellekelejä, enkä kyllä yhtään valittaisi jos saisin ne hiljalleen käyttöön!

Tänään puolet päivästä makasin sohvalla musiikkia kuunnellen. Vanha virsi: väsytti. Ja nyt väsyttää taas. Pojan päiväunien jälkeen oli pakko ryhdistäytyä ja lähdettiin satamaan puistoilemaan ja kävelylle. Ehdoton lempipaikkani Lahdessa erityisesti tähän vuodenaikaan. Joskus asuttiin ihan naapurissa, mutta nyt ei tule ihan niin usein käytyä, kun matkaa on hieman enempi.

Juhannus hidasti normaaliudesta huolimatta blogin tahtia. Pääkin on ollut vähän tyhjä. Niin koti-, meidän päivä kuin kosmetiikkapostauskin on pyörinyt mielessä. Toisaalta voisi esitellä myös oman ja pojan vaatekaapin tai kenties linkkailla lemppari kesämusiikit... Ruokajuttujakin olisi jemmassa muutama. Mistä tämä ystäväni saamattomuus on tullut kylään ja miten siitä pääsee eroon?

Kaikesta huolimatta, hyvää alkavaa viikkoa! Eiköhän meistä kuulu taas pian.

3 kommenttia:

 1. I really like your top...and the midi skirt!
  adorable family photos!

  http://modaodaradosti.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! I also like that top a lot. It's such a shame that the midi skirt is just a little bit too big for me... But still I gonna wear that haha. :D

   Poista