30.6.15

Liian nirso mutsi?


Juhannuksen jälkeen alkoivat alennusmyynnit. Jossain otettiin varaslähtö jo ennen keskikesän juhlaa. Oma vaatekaappi sai täydennystä liveostoksien merkeissä (tulossa vielä esittely eilisistä löydöistä, jotka lähtivät mukaan ehkä vähän yllättävästä paikasta!) ja samaan aikaan teki mieli panostaa pikkujätkänkin vaatteisiin, sillä kirppiskuorman mukana lähti taas viimeksi kasa pieniä uusiin koteihin ja kaapin ylähyllyllä on vieläkin miniksi jääneitä kuteita.

Lastenvaateshoppailun luulisi olevan helppoa. Tarjontaa on vaikka miten niin myymälöissä kuin nettikaupoissakin. Jokaisesta hintaluokasta löytyy jotakin. Eikö? Miksi musta kuitenkin tuntuu, että helppous on shoppailusta kaukana! Ongelmia on pari. 1) Musta on tullut pihi. 2) Vaatteiden ulkonäkö ei vaan miellytä.

Okei, suurin probleema lienee se, että musta kaikki pikkujätkän vaatteet voisivat olla mustia, valkoisia, harmaita tai punaisia. Mieluiten mustavalkoisia. Pirtsakkaa. Toisaalta ei se värityskään kaikkia vaatteita pelasta, jos edessä on esimerkiksi joku räiskyvä printti. Toki meiltä löytyy muitakin sävyjä, mutta uusia ostaessa vaatekappaleen pitäisi tietenkin miellyttää silmää, vaikka kirppikseltä tuleekin kannettua kotiin ei niin täydellisiä yksilöitä. Kaiken kaikkiaan vaatteen nyt vaan pitäisi olla ostamisen ja erityisesti hintansa arvoinen. Merkillä ei ole mitään väliä, mutta mitä halvempi sitä parempi, ellei kyseessä ole joku pakko saada- juttu. No, jotain onneksi löytyi - osa alessa, osa ei. Kiitos H&M ja Kärkkäinen. 

Vinkatkaahan mulle mistä ostatte lapsillenne vaatteet? Onko mun maku vaan niin kieroutunut vai olenko oikeasti liian nirso, kun ei omaa silmää miellyttäviä kuteita meinaa löytyä (ainakaan siihen hintaan, mitä niistä mieluiten maksaisin)?

2 kommenttia:

  1. Ostelen vähän sieltä sun täältä, mistä satun kivoja näkemään. Paljon Lindexiltä ja Polarn O. Pyretiltä, nyt oon tilannut aika usein myös PompDeLuxilta. Musta taas tuntuu, että voisin ollakin vähän nirsompi kun tuntuu että koko ajan näkee liian kivoja lastenvaatteita kaupoissa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän välimuoto tässä asiassa olisi hyvä ;) Selasin muuten itse PompDeLuxia ekaa kertaa pari päivää sitten!

      Poista