30.6.15

Loppukesän to do -lista

IDKUVA

Huomenna alkaa heinäkuu. Ihan oikeesti! Pakko sanoa, että tämä on oudoin kesä tähän asti. Syksyn meiningit on vielä pari päivää iso kysymysmerkki, mutta pian sekin selviää. Jotenkin tuntuu, että kesäloma alkaa vasta kun saa tietää jatkuuko kotiäitiys ja pitääkö alkaa etsiä töitä vai ollaanko sitä syksyllä menossa kouluun. Onneksi säätkin näyttävät alkavan kunnolla suosia vasta nyt, joten ei tässä pienessä jännitysahdistuksessa ole liiemmin mitään menetetty. Paitsi ehkä hyvin nukutut yöt ja pala mielenterveyttä. Argh. Mutta mitä tänä kesänä olisi vielä tarkoitus tehdä...

1. Viettää pojan kanssa pari yötä mummolassa 
Ulkoilua, meikäläisen lapsuuden maisemat, saunomista, ehkä jotain ajelua lähitienoolla, kyläilyä...

2. Käydä kalassa
Liittyy edelliseen! Kuinka väärin on onkia jos ei itse aio syödä ahvenia, särkiä tai mitä mukaan tarttuukaan...? Oman isäni kanssa kaksistaan tehty kalareissu on vaan perinne.

3. Huvipuisto-reissu
Johonkin huvipuistoon tekisi mieli, mutta saapi nähdä toteutuuko. Lintsi voisi onnistua mummila-reissulla tai Tykkimäki mummola-käynnillä. Ellei meillä sitten tule asiaa Turkuun, jolloin voisi käydä Muumimaailmassa.

4. Korkeasaaressa käynti 
Viime kesänä päästiin Korkeasaaren johoon asti, muttei jaksettu venata, vaan käännyttiin takaisin. Ehkä tänä kesänä mukana on enemmän kärsivällisyyttä (ja takana paremmin nukutut yöt)?

5. Koko päivä tai peräti viikonloppu kahdestaan miehen kanssa
Mulla olisi haaveena saada olla isomman jätkän kanssa rauhassa kotona niin, että pikkumies olisi muualla - levätä, käydä syömässä, olla vaan... Jos luvassa on muutto kauas isovanhemmista täytyy suunnitelma ainakin toteuttaa kaikkien takia. Katsotaan.

6. Kutsua kaverit suuremmalla porukalla kylään esim. illanvieton merkeissä
Sekä miehen että mun kaveripiirin hajalla olo pitkin poikin sekä meidän elämäntavat (lapsiperhearki ja juomattomuus) ovat johtaneet siihen, ettei me kovin usein käydä illanistujaisissa. Toisaalta olen myös itse suht saamaton järkkäämään mitään, mutta ehkä nyt olisi hiljalleen aika?

7. Käydä edes muutaman kerran uimassa
Lämmetkää vedet! Viime kesänä käytiin uimassa ehkä kahdesti pikkujätkän kontatessa järven pohjassa. Awws. Mua ei saa kylmään veteen millään ja toisaalta mulla on pieni dilemma bikinien suhteen...

8. Käydä Yli-Marolan kotieläinpihalla
Oltiin kaverien kanssa niin menossa tuonne heti kun paikka aukeaa, mutta kappas, huomenna on tosiaan heinäkuu ja tässä sitä ollaan. Ehkä ensi viikolla? Hehe.

Toisaalta loppukesän avainsanoiksi voisivat nousta myös stressaamattomuus, nauttiminen ja rentoutuminen. Joko joudutaan järkkäämään tiukalla tahdilla elämää uusiksi tai parantelemaan hetki haavoja ennen uuteen nousuun lähtemistä, mutta onneksi on valoisa kesä eikä talven kaamos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti