15.6.15

Melkein kuin uusia


Tältä näyttää ihmisrahjus sen jälkeen, kun on täyttänyt kirppispaikan viidellä kassilla roinaa. Suurimmaksi osaksi vaatteilla. Toivotaan, ettei tarvitse kantaa viikon päästä takaisin kuin murto-osa kamoista. Pieni taskurahakaan ei tekisi yhtään hullumpaa, joten toivoa saattaa, että tavaraa menee hyvin ja ennen kaikkea kassan kautta.

Näiden kuvien pointtina on esitellä meikäläisen tämän päivän olemusta ja semi kirppispainotteista asua Cheap Mondayn tennareineen, Pull&Bearin farkkuineen sekä Marimekon paitoineen, jotka ovat super löytöjä kaikki. Pitkä jakku sen sijaan on Ginasta uutena hankittu keväämmällä. Aamulla päällä olisi saanut olla enemmänkin, mutta iltapäivän mittaan sää onneksi parani, eikä tänään olekaan varsinaisesti tullut ulkoiltua. Sen sijaan kierreltiin äitini kanssa muutamat kaupat läpi ja pari juttua lähti matkaan. Tää on kai sitä vaatteiden kiertokulkua - osa lähtee myyntiin, mutta vastapainoksi tulee hankittua muutama uusi kaappiin.

Huomisesta eteenpäin jatkuu taas arki, sillä meidän vuokratyöläisen kutsu kävi töihin. Hieno juttu, mutta harmi silti. Onneksi on vielä juhannus sekoittamassa pakkaa! Miehen lomailun aikana on kyllä tullut kerättyä enemmän univelkaa kuin normisti, sillä nukkumaan on käyty milloin sattuu, mutta aamut ovat silti alkaneet omalta osalta samaan aikaan kuin pikkujätkällä, eli klo 6.15-07.00 välillä. Luulisi loman olevan se lepäilyaika, mutta koska ollaan oltu suhteellisen paljon menossa taitaa tämä normiin kotiäitimoodiin takaisin pääseminen olla levollisempaa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, meikäläinen lähtee pitkästä aikaa ajoissa unten maille!

5 kommenttia:

 1. Voi! Sun ihania kirppislöytöjä katsoessa täytyy myöntää, että kippiskierros houkuttaisi... Tosin viime vuosina olen käynyt vaateostoksilla vain silloin, kun on pakko. Onneksi Tampereella on lähietäisyydellä niin monta kirpparia, että melkein voi lähteä kirppiksille vaan tarpeen mukaan. Jos tarvitsen takin, niin se luultavasti löytyy jostain niistä.

  Toivon kuitenkin myyntionnea kirppispöydällesi, vaikken itse pääsekään sitä täältä mylläämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Mä en ookkaan Tampereen seudulla kirppiksiä koskaan kiertänyt, täytyisi joskus jos sinne päin on asiaa.

   Poista
 2. Toivottavasti menestyt paremmin kirppispöydällä ku minä :D voittoa 12€ xD heheh :D ihania kuvia taas kerran <3

  VastaaPoista