11.6.15

Parin euron mekko


Päivät on menneet joutuisasti, joskin mä voisin hypätä suoraan heinäkuuhun. Arki on ollut poikkeuksellista, sillä isompi jätkä on toistaiseksi ollut meidän kanssa päivisinkin. Josko ensi viikolla kutsuisivat taas työt. Jossain välissä on tullut kesä, yht äkkiä tämä kuu on jo melkein puolessa. Hellekelejä saa kuitenkin vielä odottaa ja shortsitkin on edelleen yläkaapissa talvisäilössä.

Tänään oli kuitenkin ihan selvästi mekkokeli. Lähdettiin iltapäivällä syömään, koska ilmoitin yks kantaan, etten aio viettää keittiössä yhtään enempää kuin on ihan pakko. Kuvittelin uuden 3,50e maksaneen kirppismekon olevan toimiva asuvalinta, kun ei tarvitse istua heikkalaatikon reunalla, mutta meidän loistava älynväläys lähteä ilman rattaita johti siihen, että sain vedellä muutenkin lyhyttä helmaa alas itsepäisen taaperon perässä juostessa. Huh.

Tuollainen arkinen pikkumusta on kuitenkin hyvä lisä kaappiin, vaikka tarvisinkin jonkunlaisen raivaussahan saadakseni kaiken turhan sieltä pois. Tai no ehkä kirppispöydän varaaminen toimisi paremmin tässä kohtaa. Samaan aikaan tekisi mieli heittää kasapäin kuteita hyllyiltä alas ja painua kauppaan päivittämään kesätyyliä ja investoida johonkin uuteen - ja ehkä muun väriseen kuin mustaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti