7.7.15

Hei nainen, oot väärällä osastolla

idkuva

Olisikohan tästä reilu viikko, ellei kaksikin, kun suuntasin Cubukseen. Tsekkasin nopeasti naisten osaston - ei mitään. Onneksi kaupasta löytyi myös lastenpuoli, josta lähdin katsomaan jätkälle kuteita. Taas sama tulos, ei mitään jännää. Harhailin hetken ja bongasin alerekin, jossa roikkui kollariliivejä, jotka näyttivät aika hauskoilta. Kiertelin eteenpäin ja huomasin ihania mustavalkoisia kuoseja, juuri sellaisia, jotka miellyttävät omaa silmääni. Ja ennen kuin tajusinkaan, kannoin kassalle sylillisen kuteita lasten puolelta.

En tiedä pitäisikö tässä kohtaa olla huolissaan siitä, että pienistä tytöistä yritetään luoda pikkuaikuisia vai olla ainoastaan iloinen, että on itse lyhyt ja tissitön, jolloin lasten mitoitus istuu jopa naistenvaatteita paremmin. Ehkä jälkimmäistä ja samaan aikaan riemuita siitä, että tytöillekin tehdään näin hienoja vaatteita ilman pinkkejä printtejä tai kimalletta. Kyseisiltä rekeiltä olisi tarttunut matkaan enemmänkin vaatteita, ellei piheys olisi iskenyt, mutta onhan näissäkin pitämistä! Plussaa myös siitä, että se mikä naisten puolella maksaa 29,95€ löytyy lastenpuolelta kympin halvemmalla.

Jostain syystä tunsin pientä häpeää ostoksistani viimeistään siinä kohtaan, kun myyjä mainosti kassan läheisyydessä olevia halpoja tyttöjen sukkahousuja... No, sukkikset jäi kuitenkin kauppaan, mutta matkaan lähti monta vaatekappaletta, jotka saavat odottaa uusia helteitä. Ai tätä materialistista onnea! Sanokaa etten ole ainut joka shoppailee "väärällä osastolla"!

4 kommenttia:

 1. Mistä cubulsesta löytyy lastenosasto :0 mäki haluan! Luulin, et se om muiden maitten juttu eikä suomen :D aadalla nimittäin on yhdet täydelliset legginssit ja ne on kupuksen. Kirpparilta löysin :D

  Ja kyllä lastenosastoilla pyörin edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trioon avattiin suht vasta uusi liike ja siellä on! :) Mut musta ne koot alkaa 98 jos en hirveesti huijaa.

   Poista
 2. Cubuksen* niin ja piti viel jatkaa, että yläasteella mun kaikki vaatteet oli jostain hm:n lastenosastolta :D varsinkin farkut :DD

  VastaaPoista
 3. Minä ainakin käyn säännöllisesti vielä näin 28-vuotiaanakin H&M:n, Lindexin ja Kapphalin lastenosastot läpi :) Ite tykkään, kun esim. mekoissa ei ole niin avonaisia kaula-aukkoja ja hinta on tosiaan aina hieman huokeampi lasten vaatteissa.

  VastaaPoista